Pakettiauto kaatui Pattayan alueella, kuljettaja syyttää märkää tietä ja sanoo, ettei se ollut hänen syytään

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Banglamung, Chonburi -

Pakettiauto kaatui Chonburissa tiettävästi märän tien vuoksi.

Nongpruen poliisi ja pelastusviranomaiset vastasivat liikenneonnettomuuteen tiellä 36 Banglamungin Pongin osa-alueella Chonburissa tänään 1. syyskuuta.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Auto oli musta Toyota Cab -lava-auto. Se löydettiin kaatuneena tien ruohoiselta puolelta, ja 36-vuotias kuljettaja Ekapong Phutthawong, Nanin maakunnassa kotoisin oleva, oli loukussa tuntemattoman naisystävänsä kanssa.

Pelastuslaitoksella kesti muutama minuutti kahden uhrin vapauttamiseen. Nainen kertoi tunteneensa puristavaa tunnetta rinnassaan, joten hänet vietiin Banglamungin sairaalaan yhdessä Ekapongin kanssa.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Poliisin raportin mukaan Ekapong ajoi Sri Rachasta kotiinsa Rayongin maakunnassa. Hän väitti, että sade satoi sillä hetkellä ja sai kuorma-autonsa pyörimään. Sitten hän törmäsi lyhtypylvääseen ja kaatui. Hän väitti, että ongelma ei ollut hänen, vaan sateen ja märän tien vika.

Nongpruen poliisi ilmoitti tarkistavansa CCTV-kameroita onnettomuuden syyn selvittämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.