77-vuotias australialainen mies löydettiin katoamisen jälkeen vaeltaessaan Koh Larnilla

KUVA: TOPNEWS อนันต์ กิ่งสร / ทิวากร กฤษมณี

Koh Larn, Pattaya -

  77-vuotias australialainen mies löydettiin lopulta kadonneena ollessaan vaeltamassa Koh Larnilla pienten vammojen ja koettelemusten aiheuttaman uupumuksen vuoksi. Lähes 100 ihmisen kerrotaan osallistuneen hänen etsintään.

Baan Koh Larnin pelastajat saivat Pattayan poliisiasemalta ilmoituksen, että 77-vuotias australialainen turisti, jonka nimeä ei kerrottu, eksyi eilen 3. heinäkuuta Samae Beachin lähellä Koh Larnilla. Miehen kerrotaan kadonneen 20 hengen retkeilyryhmästään.

KUVA: TOPNEWS อนันต์ กิ่งสร / ทิวากร กฤษมณี

Raporttien mukaan lähes 100 Baan Koh Larnin pelastajaa ja paikallista turvautuivat kadonneen miehen etsimiseen ja löysivät hänet lopulta istumasta syvällä metsässä kolmen tunnin kuluttua. 77-vuotiaan miehen kerrottiin olevan väsynyt, janoinen ja useiden jalkojen naarmujen vaivaama. Sitten hänet vietiin Baan Koh Larnin lääketieteelliseen keskukseen sairaanhoitoa varten.

KUVA: 77KAODED

Raporttien mukaan mies kuului 20 retkeilijän ryhmään. Päätettyään polun Koh Larnilla hänen yrityksensä nousi lautalle takaisin Pattayaan ilman perusteellista tarkastusta ja tajusi hänen katoamisestaan ​​vasta saapuessaan Pattayalle. Sitten he ottivat yhteyttä Pattayan poliisiin koordinoidakseen Koh Larnin pelastajien kanssa hänen etsimisensä. On epäselvää, kuinka mies alun perin erottui ryhmästä.

Australialainen turisti oli tiettävästi toipumassa sairaalassa lehdistöaikaan mennessä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.