Nuorentaa kauneuttasi Mermaid Clinic Pattayassa, merenneito-kahvila-aiheisella kauneusklinikalla Pattayan alueella

Pattaya —

Mermaid Clinic Pattaya tarjoaa täydellisen valikoiman kauneus- ja ihonhoitopalveluita, kuten kasvojen muotoilua, kasvojen ja vartalonhoitoa, vartalon laihdutuspalveluita tai botoxia ja täyteaineita. 

Rouva Warunphatphada Chansawang, Mermaid Clinic Pattayan johtaja, paljasti meille, että useimmat Pattayan kauneusklinikat kärsivät pandemian aikana, joten hän halusi tutkia uutta asiaa klinikkansa kanssa kunnostamalla sen "merenneidolta näyttäväksi" Teemakahvila luoda kiehtova tuotekuva. 

”Kahvilateemainen kauneusklinikka ei ole tylsä, sillä asiakkaat tuntevat olonsa rentoutuneeksi ja voivat ottaa selfieitä.” Rouva Warunphatphada sanoi TPN medialle  

Sijainti:Mermaid Clinic Pattaya

Aukioloajat: 11.00 - 8.00 (ei pyhäpäiviä)

Facebook: Mermaid Clinic Pattaya

Soita: 094-424 4263

Edellinen artikkeli on mainos.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.