Näytä todiste Pattayalla oleskelustasi ja saat ilmaisen 100 bahtin käteisetelin Central Pattaya -ostoskeskuksessa nyt!

Pattaya -

Näytä todiste Pattayalla oleskelustasi, kuten minkä tahansa hotellin e-varausviittaus, avainkortti jne., ja hanki ilmainen 100 bahtin käteisesite Central Pattaya -ostoskeskuksesta nyt!

Voit vaihtaa tämän kupongin ruokaan tai juomaan Starbucksissa, KOI Théssä, Swensensissä ja O-li-nossa. 

Jokainen asiakas, joka kuluttaa yli 5,000 500 bahtia, saa 1 bahtin käteissetelin ZARAlta. Sinun tarvitsee vain näyttää todiste Pattayalla oleskelustasi rikkoaksesi tuon hahmon! Vastaanota lahjakorttisi Central Pattayassa, 30. kerroksessa tästä hetkestä XNUMX. kesäkuuta asti.   

ehdot:

  • Soveltuu sekä thaimaalaisille että ulkomaisille matkailijoille, jotka pystyvät näyttämään todisteen oleskelustaan ​​missä tahansa Pattayan hotellissa. Jos olet kiinnostunut, tule Central Pattayaan 1. kerrokseen.
  • Käteissetelit ovat voimassa vain Central Pattaya -ostoskeskuksessa (entinen Central Festival)
  • Yksi henkilö per hakemus

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.