Reader Talkback Thailand -tulokset: Mikä on paras todellinen turistinähtävyys Thaimaassa?

Seuraava on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esittelemään teille, arvoisat lukijamme. Tässä tulokset viimeisestä kysymyksestämme…

Viime viikolla kysyimme sinulta seuraavaa:

Mikä on paras todellinen turistikohde Thaimaassa?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen:

  Esitämme usein "vakavia" kysymyksiä, mutta tällä viikolla haluamme lukijamme kertovan meille suosikkipaikkansa, joissa vierailla tai mennä, ja pitävän mielessä ensimmäistä tai toista kertaa lomailevat ihmiset. Tiedämme, että monet saattavat nimetä baareja tai vastaavia paikkoja, mutta haluaisimme todella, että lukijat ajattelevat "laatikon ulkopuolella" ja vierailukohteita kaikille matkailijoille.

Tässä on se, mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimpia vastauksia korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Ilmeisesti wKaikkien mielipiteitä ei voi julkaista tänne, joten valitsin erilaisia ​​mielipiteitä. Kuten aina, alla olevat mielipiteet ja lausunnot ovat lukijan omia eivätkä välttämättä vastaa TPN-median mielipiteitä. Vain oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin on tehty pieniä muutoksia:

-=-=-=-=-==-==-=-

Dennis – Yksi suosikkitehtävistäni on viedä vaimoni, lapseni ja perheeni Beach Roadille Pattayaan ja katsoa sydämenmuotoista valonäyttöä. voimme etsiä tunteja ja kävelemme niiden läpi monta kertaa (kerran jopa kävelin niiden läpi taaksepäin). Rakastamme selfien ottamista, ja minulla on satoja, jotka lähetän mielelläni kenelle tahansa. Kerran nukahdimme kaikki ja kun heräsimme, emme löytäneet anoppiani. Myöhemmin löysimme hänet tanssimasta LKMetron klubilla. Hän antoi suuria vinkkejä.
Toinen asia, josta nautin, on yrittää selittää thaimaalaisille, mitä sarkasmi on. Tätä voi jatkua tuntikausia

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Howard M – Mikä tahansa hienoista golfkentistä, joita meillä on lähellä kaupunkia

-=-=-=-===-=-=-=-=-

James – Kynttiläfestivaali Ubon Ratachanissa

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Hugh C – Koh Samet

-=-=-=-=-=-=-=-=-

Brian B –

Watissa on ylellisiä patsaita ja rakennusrakenteita, esimerkkinä Sanctuary of Truth.
Kestää tunteja kävellä ja katsella taideteoksia.
-=-=-=-=-=-=-=-==
Mikey I – Nong Nooch Gardens, se on erittäin nautittavaa.
-=-=-=-=-=-=-=
Paulina – Ramayana-vesipuisto, sopii loistavasti ulkoiluun, lapset rakastavat sitä!
-=-=-=-=-=-=-=
Darren R – Koh Chang
–=-=-=-=-=-=–
Harris I – Bangsaenin helvetti, täynnä toisiaan tappavia patsaita
-=-=-=-=-=-=-=-=-
SD – Ennen Covidia ajattelin, että Kaan-show oli loistava Pattayassa. Kaipaan sitä.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Carl R – Inhoan sanoa sitä, mutta en koskaan poistu baareista tarpeeksi pitkäksi aikaa nähdäkseni turistikohteita. En ole koskaan edes nähnyt Koh Larnia tai ostoskeskuksia.

-=-=-=-=-=-=–=-=

Etkö saanut tilaisuutta soittaa? Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Turvallista viikkoa ja nähdään pian!

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/