Venäläiset ja ukrainalaiset turistit Thaimaassa alkavat kohdata taloustoimi- ja matkustusongelmia sanktioiden ja hyökkäyksen vuoksi

Surat Thani -

Venäläiset ja ukrainalaiset turistit Surat Thanissa, Phuketissa, Pattayassa ja muissa matkailukohteissa alkavat kohdata taloudellisia transaktio- ja/tai matkustusongelmia tiettyjen suurten Venäjän kansallisten pankkien kiellon seurauksena eilen 28. helmikuuta.

Venäjän ja Ukrainan välinen sota on nyt vaikuttanut talousjärjestelmään ja matkailualaan useilla Thaimaan matkailuun keskittyneillä alueilla, mukaan lukien Samui, sen jälkeen, kun länsimaat ja niiden liittolaiset, mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia, Euroopan unioni, Australia, Kanada, ja Japani ovat laajentaneet Venäjän vastaisia ​​pakotteita, mikä on johtanut monien kansainvälisten rahoitustransaktioiden kieltämiseen.

Tänään, 1. maaliskuuta, sekä ukrainalaisilla ja venäläisillä turisteilla että molempien maiden turisteja järjestävillä matkatoimistoilla oli nyt vaikeuksia maksaa ja vastaanottaa luottokorttimaksuja ja kansainvälisiä siirtoja tai lentoja. Todettiin, että hotellihuonemaksut ja muut luottokortilla tehdyt kulut eivät olleet mahdollisia monille venäläismatkailijoille, kun taas ukrainalaiset turistit Koh Samuilla halusivat jäädä pidempään ja maksaa pidennykset nähdäkseen ja seuratakseen tarkasti oman maansa tilannetta. Lisäksi osa molempien maiden kansalaisista oli nyt "jumissa" lentokieltojen takia, ja joidenkin venäläisten varoja oli rajoitettu uusien pakotteiden vuoksi.

Ratchaporn Poolsawat, Koh Samuin matkailun edistämisyhdistyksen puheenjohtaja, sanoi, että järjestö oli jo tunnustanut ongelman, koska se vaikutti moniin hotelleihin, ravintoloihin ja muihin matkailualan yrityksiin.

Hän sanoi: "Tällä hetkellä Koh Samuin ukrainalaiset eivät voineet lentää takaisin, koska ilmatila oli enimmäkseen suljettuna ja monet venäläiset eivät pystyneet maksamaan palveluista, kuten ruoasta, matkoista, majoituksesta jne. Venäläiset matkustajat eivät voineet ansaita kansainvälistä rahaa joko siirrot ja monet ovat myös nyt jumissa eivätkä pysty saamaan varoja, mikä vierii alamäkeen ongelmaksi matkailuyrityksille."

Presidentti kehotti paikallisia elinkeinoelämän toimijoita ilmoittamaan vastaavista ongelmista yhdistykselle ja mainitsee ongelmat keskusteltavaksi asianomaisten valtion virastojen kanssa venäläisten ja ukrainalaisten turistien ongelmien ratkaisemiseksi erityisesti Koh Samuilla, Phuketissa ja Pattayassa. Thaimaan hallituksen ja Thaimaan matkailuviranomaisen kerrotaan etsivän mahdollisia ratkaisuja nykytilanteessa kärsiville, sekä turisteille että yritysten omistajille.

Koh Samuilla viime vuoden kumulatiivinen matkailijoiden määrä on 20,929 2,398 henkilöä. Heistä 10 750 on Venäjän kansalaisia, mikä on kolmanneksi vierailluin kansallisuus eli 3.5 prosenttia kaikista turisteista, kun taas ukrainalaiset sijoittuivat kuudenneksi 2,000 henkilöllä eli XNUMX prosentilla. Presidentin mukaan noin XNUMX XNUMX venäläistä turistia on tällä hetkellä Samuin alueella ja monilla on nyt taloudellisia ongelmia.

Kuva: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.