Thai-Bangladeshi-yhteisö juhlii 50. Bangladeshin kansallispäivää

Naklua, Pattaya-
  Thai-Bangladeshi Community (TBC) juhli 50. Bangladeshin kansallispäivää Nakluassa, Pattayan pohjoisosassa, viime viikonloppuna.
  Tapahtuma järjestettiin 26. maaliskuuta 2021 arvostetussa Garden Seaview -lomakohteessa Nakluassa klo 5, ja siihen osallistui kymmeniä TBC:n jäseniä sekä kunniavieraita.
  Tapahtuma sisälsi puheita, monimutkaisen illallisen, kulttuuriesityksiä, perinteisiä asuja ja noudatettiin myös Covid-19-varotoimenpiteitä varmistaakseen, että kaikki vieraat ovat turvassa, kuten lämpötilatarkastuksia ja käsidesin käyttöä.
 Kunniavieraisiin kuuluivat apulaispormestari Ronnakit Eakkasingh (edusti Pattayan pormestaria Sonthaya Khunplomea), Khun Raiwat Polyokin ja Niels Colov, Pattaya People Media Groupin puheenjohtaja. TBC:n mukana olivat perustaja Jahangir Hossain, presidentti Alim Abdul ja pääsihteeri Samsuzzaman Shamim.
  Jos haluat lisätietoja Bangladeshin kansallispäivästä, tästä.
  Ohessa muutamia kuvia tapahtumasta, joka sai hyvän vastaanoton kaikilta innokkailta osallistujilta:
 
Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/