Pattayan turistimäärä on romahtanut 99 % tammikuun alusta, mikä johtuu uudesta Covid-19-epidemian aallosta kotimaan rajojen sulkemisesta

Chonburi -

Chonburin lääninvirasto ja Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) paljastivat tänään 10. maaliskuuta, että turistien määrä on pudonnut merkittävästi 1.5 miljoonasta turistiin. 26 tuhat vuoden 2021 ensimmäisellä vuosineljänneksellä edellisvuodesta ja kehotti laajentamaan "Me matkustamme yhdessä" -kampanjaa heinäkuuhun asti.

Pattayan toimiston Thaimaan matkailuviranomaisen johtaja Kajorndet Apichartrakul paljasti hotellitiedot ja tilastot sekä Pattaya Cityn matkailutilanteen, jolloin tammikuuta pidettiin taloudellisesti kriittisimpänä kuukautena, kun Covid-19-koronaviruksen uusi aalto oli juuri alkanut. pahoinpideltiin Thaimaassa, ja useita terveystoimenpiteitä toteutettiin valtakunnallisesti ihmisten hallitsemiseksi ja rajoittamiseksi matkustamasta eri puolilla maata. Siksi hotellien käyttöaste Pattayan alueella oli tammikuussa 2021 vain 1 prosentti verrattuna vuoden 2021 vastaavaan ajanjaksoon.

KUVA: Lähetä tänään

Ohjaaja kertoi lehdistölle: "Tilasto tarkoittaa, että tammikuussa 2021 Pattayassa vieraili ja yöpyi vain 26 tuhatta turistia. Toisin kuin tammikuussa 2020, jolloin siellä oli noin 1.5 miljoonaa turistia.

”Tämä johtuu siitä, että Pattaya on aina luottanut ulkomaisiin matkailijoihin noin 70–30 prosentin osuudella. Koska edistimme myös kotimaan matkailua, valtion terveystarkastukset, jotka estivät maakuntien välistä matkustamista, olivat kuitenkin vaikuttaneet matkailualaamme, vaikka tiesimme sen olevan väistämätöntä.

Viimeaikaisesta matkailutilanteesta Kajorndet kertoi, että tilanne on hieman parempi, koska terveysrajoitusten helpottaminen oli astunut voimaan asteittain. Tilanteen odotetaan paranevan vähitellen tämän kuun loppuun mennessä, mutta se jää Kajorndetin mukaan pahimmaksi matkailutilanteeksi, mitä kaupungissa on koskaan tapahtunut.

KUVA: Lähetä tänään

Hän uskoi myös, että hotellien kokonaiskäyttöasteen on nostettava 22 prosentista 30 prosenttiin, jotta kotimaan matkailu voidaan elvyttää. Matkailuelämyskampanjan ajanjakson pidentäminen, kuten "Me matkustamme yhdessä" tai "Puoliksi" -projektit, voi hänen lausunnon mukaan lisätä ihmisten ostovoimaa. Hän totesi myös, että Songkran-festivaalin toivottiin tuovan Pattayalle paljon kotimaisia ​​turisteja ja että viranomaiset pystyvät saavuttamaan tasapainoisen "hauska vs. perinne" -tason houkutellakseen turisteja.

"Pattayan TAT-toimisto ehdotti sitten Thaimaan hallitukselle "We Travel Together" -ohjelman laajentamista vaiheessa 3 heinäkuuhun asti, koska uskomme, että tämä mahdollisuus tuo thaimaalaisten turistikulut takaisin vakaalle tasolle, kunnes tilanne on normalisoitunut ja maan. on taas valmis avautumaan ulkomaalaisille”, johtaja päätti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.