Demokratiaa kannattava ryhmä päätti eilen 17 päivää kestäneen 250 km:n marssinsa Democracy Monument -muistomerkillä, näkyvämpiä protestijohtajia syytetään lese mejeste -laista

Bangkok -

Demokratiaa kannattava ryhmä, nimeltään "Walk Through the Sky: Return Power to the People", päätti lähes 250 kilometrin mittaisen protestikävelynsä Nakhon Ratchasimasta eilen 7. maaliskuuta Demokratian muistomerkillä Bangkokissa.

Ryhmä aloitti 17. kävelypäivän Kasetsartin risteyksestä noin klo 9. ja saapuivat lopulliseen määränpäähänsä noin klo 00, kun he myös asettuivat ja aloittivat mielenosoittajien julkisen toiminnan ja puheen.

Koko päivän toiminta keskittyi heidän keskeisiin vaatimuksiinsa pääministerin eroon, nykyisen perustuslain muuttamiseen, Thaimaan korkeimman laitoksen uudistamiseen ja lese majeste -lain pykälästä 112 syytettyjen vankien vapauttamiseen.

Merkittävä protestijohtaja Jatupat “Pai Dao Din” Boonpattararaksa piti tapahtuman päätteeksi puheen, jossa hän kehotti kaikkia demokratian kannattajia taistelemaan vapauden, todellisen oikeuden ja tasa-arvon puolesta. Pai Dao Din keskeytti rauhanomaisen mielenosoituksen noin klo 9. ennen kuin pyysi mielenosoittajia kokoontumaan uudelleen tänä aamuna marssimaan rikostuomioistuimeen.

Tämänpäiväinen marssi alkoi Ladopraon MRT-asemalta klo 9 antaakseen moraalista tukea 00 mielenosoittajalle ja Thammasatin yliopiston ja mielenosoituksen yhdistyneen rintaman (UFTD) jäsenelle, jotka kuulevat tuomioistuimen päätöstä heidän demokratiaa puolustavasta kokouksestaan 18. syyskuuta ja 19. viime vuonna.

Klo 11 alkaen syyttäjät ovat ilmoittaneet jatkavansa lese mejeste -syytteen nostamista kolmea UFTD:n pääjohtajaa vastaan, mukaan lukien Panusaya "Rung" Sithijirawattanakul, Jatupat "Pai Dao Din" Boonpattararaksa ja Panupong "Mike Rayong" Jardnok ja sed syytteet loput 00 poliittista aktivistia vastaan.

Nyt tuomioistuin päättää, pidätetäänkö heidät vai vapautetaanko heidät väliaikaisesti takuita vastaan. Tuomioistuimen virkamiehet keskustelevat edelleen päätöksestä klo 1, ja se päivitetään täällä, kun se on päätetty.

Päivitys: Klo 4 alkaen kolmelta näkyvältä mielenosoitusjohtajalta on evätty takuita ja heidät on pidätetty odottamaan oikeudenkäyntiä lese majeste -syytteistään.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.