Pattayan viranomaiset investoivat noin 775 miljoonaa bahtia "Old Town Naklua" -matkailun kehittämishankkeeseen

Chonburi -

Yli 775 miljoonan bahtin lisäbudjetti on alun perin suunniteltu investoitavaksi kehityshankkeisiin, kuten "Old Town Naklua" edistämään lifestyle-matkailua, korostamaan paikallista kalastusta ja muuta ainutlaatuista matkailutoimintaa, Pattayan pormestari Sonthaya Khunplume sanoo.

Kaupunginjohtajan mukaan matkailuhanke "Old Town Naklua" on yksi "NEO Pattaya" -hankkeista yhdessä "New Koh Larn" -hankkeen kanssa, jolla pyritään vahvistamaan paikallisen matkailualan infrastruktuurin kehittämistä ja toteuttamaan tavoite. siitä tulee ratkaiseva osa Pattayan ja sen paikallisyhteisöjen talouden elpymistä tulevaisuudessa.

"Old Town Naklua" -hanke on suunniteltu 11:lle suurhankkeelle, joiden kokonaisbudjetti on yli 425 miljoonaa bahtia ja jotka suunnattaisiin ensisijaisesti paikallisen yhteisöllisen matkailun kehittämiseen ja Nakluan alueen vanhan yhteisön lisäarvon tuottamiseen. Paikalliset Naklualaiset uskovat, että perinteinen paikallisen kalastuksen elämäntapa tuo varmasti turisteja muiden matkailutoimintojen ohella parantamaan Nakluan alueen ihmisten elämänlaatua. Pattaya Tourism -viranomaiset uskovat, että Thaimaan perinteisen kulttuurikalastuksen elämän ja kokemusten korostaminen houkuttelee Pattayan alueelle suuria turisteja.

Pormestari totesi lisäksi, että Nakluan 425 miljoonan bahtin (loppuosa käytetään Koh Larnilla) projekti sisältää pääasiassa:

  1. 5-kerroksinen pysäköintitalo kelluvalla kasvitieteellisellä puutarhalla ja näköalapaikalla Nakluan alueelle, investointi noin 96 miljoonaa bahtia.
  2. Tuoreruokamarkkinoiden kehityshanke, jossa turistit voivat nauttia täysin paikallisen ruoan mausta ihaillen Nakluan rannan kauniita maisemia, 4.5 miljoonan bahtin budjetilla
  3. Paikallisen puiston maisemaparannus itäisen talouskäytävän (EEC) kehityssuunnitelman mukaisesti 30 miljoonan bahtin budjetilla
  4. Kävelypolun rakentaminen Lan Po Nakluan torille ja Pak Khlong Nakluan näköalapaikalle sekä ETY:n kehityssuunnitelman mukaista lintuharrastusta 30 miljoonan bahtin budjetilla
  5. Muita parannuksia, jotka koskevat ikonista Pak Khlong Nakluaa ja Nok Yang -kanavaa 10.4 miljoonan bahtin budjetilla
  6. Oikea luontopolun rakentaminen Nok Yang -kanavan mangrovemetsään ETY:n kehityssuunnitelman mukaisesti 15.5 miljoonan bahtin budjetilla.
  7. Satamarakennusprojekti Nakluan kalastajakylässä 50 miljoonan bahtin tukibudjetilla
  8. Vesipadon rakentaminen Nakluan kanavalle budjetilla 110 miljoonaa bahtia
  9. Nok Yang -kanavan lisärakentaminen ja parantaminen 46 miljoonan bahtin tukibudjetilla, yhteisöpalvelukeskuksen kehityshanke, jonka budjetti on 8.2 miljoonaa bahtia, sekä vanhan postirakennuksen suojeluhanke matkailun edistämiseksi, ja lisäksi 24 miljoonaa bahtia.

Loput budjetista käytetään Koh Larnille, johon kuuluu laiturin kunnostus, saaren ympäri kulkevat kävelyreitit, kuljetus- ja matkailupalvelut.

Sonthaya totesi, että jatkuvasti suunnittelussa ollut NEO Pattaya -strategian alainen ”Old Town Naklua” -kehityssuunnitelma tuo vähitellen konkreettisempia tuloksia yleisölle ja valmistuu 3 vuoden sisällä. Hän uskoi myös, että hanke tekee Pattayasta varmasti täydellisen kaupungin matkailuun, asumiseen ja liiketoimintaan.

Thai Lähde: Sophon Cable TV (STV), kirjoittanut ja kääntänyt englanniksi The Pattaya News Team

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.