Malesialainen nainen on yhä kadoksissa Chiang Rain maakunnassa

Chiang Rai -

Thaimaan poliisi etsii nuorta kadonnutta malesialaista naista, joka on ollut päivien ajan poissa äidistään vieraillessaan rajakaupungissa Mae Sain alueella Chiang Rain maakunnassa Pohjois-Thaimaassa.

Angie Chong Sum Yee, 22, menetti salaperäisesti yhteyden äitiinsä oletettavasti matkustaessaan Chiang Raissa. Hän on ollut tavoittamattomissa lähetettyään kuvia Chiang Raista äidilleen, joka julkaisi ne Facebookissa ja kehotti Thaimaan paikallisia poliisiviranomaisia ​​auttamaan tyttärensä löytämisessä.

Äiti sanoi, että hänen tyttärensä vieraili Chiang Maissa yksin lentoteitse 29. toukokuuta. Hänen tyttärensä otti kuvia eri paikoista Chiang Maissa ja Chiang Raissa ja lähetti ne hänelle.

Viimeiset hänen lähettämänsä kuvat osoittivat, että hän oli Mae Sain rajakaupungissa Chiang Raissa. Kaupunki sijaitsi vastapäätä Myanmarin rajakaupunkia Tachilekia.

Äiti sanoi pelkäävänsä, että hänen tyttärensä saattaa olla vaarassa, koska hän olisi voinut ylittää rajan Myanmariin. Hän kiisti Thaimaan tiedotusvälineiden raportit, joiden mukaan hänen tyttärensä olisi päättänyt muuttaa Myanmariin kasinon takia, sillä hänen tyttärellään oli jo riittävät tulot kosmeettisen asiantuntijan työstä.

Kadonneen naisen äiti ja vanhempi veli saapuivat äskettäin Thaimaahan Malesiasta eilen, 6. kesäkuuta, toivoen löytävänsä rakkaansa.

Thaimaan maahanmuutto- ja turistipoliisi työskentelee Myanmarin viranomaisten kanssa Tachilekin tarkastuspisteellä etsiäkseen kadonnutta naista.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.