Kuuluisa ruokabloggaaja "Sea Bear" isännöi ruokafestivaaleja tällä viikolla Pattayan keskustassa

Pattaya -

Central Pattaya -ostoskeskus yhdistää kädet kuuluisan ruokabloggaajan "Sea Bearin" kanssa isännöidäkseen Sea Bear x Central Pattayan suurimman ruokafestivaalin.

Merikarhu on thaimaalainen tunnettu ruokailija ja vaikuttaja Facebookissa, jolla on yli 1.9 miljoonaa seuraajaa. Hänet tunnetaan intohimostaan ​​ruokaan ja kyvystään jakaa kulinaarisia kokemuksiaan seuraajiensa kanssa suussa sulavammalla tavalla.

Hän osallistuu 1.-7. kesäkuuta Sea Bear x Central Pattaya -ruokafestivaali, tapahtuma täynnä herkullisia thaimaalaisia ​​ruokia eri puolilta kuningaskuntaa. Messut järjestetään päiväsaikaan Central Pattaya -ostoskeskuksessa G-kerroksessa rannan puolella.

100 ruokakojua, joissa myydään monipuolista ruokaa, kuten meren antimia, mausteisia salaatteja, venenuudeleita, kookosjäätelöä ja perinteisiä thaimaalaisia ​​makeisia, on jo vahvistanut osallistumisensa. Jos olet ruokailija ja haluat kättele Sea Bearin kanssa, et ehkä halua missata tätä suolaista hauskaa!
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.