Pattaya isännöi elokuvaa rannalla kesäkuussa

KUVA: พัทยา โฟกัส

Pattaya -

Pormestari Poramase Ngampichesin mukaan Pattaya Movie on The Beach -elokuvan on määrä tehdä suuri roisku 14.-17. kesäkuuta.

Tapahtuman tavoitteena on muuttaa Pattaya City "elokuvien kaupungiksi" vuoteen 2027 mennessä sekä edistää matkailua kesäkuussa.

Tapahtumassa on ulkoilmaelokuvateatteri, jossa osallistujat voivat katsella elokuvia Pattayan tuulisella rannalla neljän päivän ajan. Kaksi elokuvaa esitetään joka päivä useilla kielillä, ja elokuvat keskittyvät Pattayan asioihin.

Myös selfie-kojuja ja ruokakojuja pystytetään. Sisäänpääsy on kuulemma ilmainen.

Pattaya suunnittelee myös kunnon elokuvafestivaalin järjestämistä tulevaisuudessa, jotta siitä tulisi kaupunginjohtajan mukaan taiteen, kulttuurin ja viihteen keskipiste.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.