Kiinalainen nainen siepattiin 4.7 miljoonan bahtin lunnaista Pattayassa

Pattaya -

Kiinalainen nainen on siepattu, kun hän hankki lapsensa koulusta Pattayassa. Hänen miehensä teki valituksen poliisille ja sanoi, että epäillyt halusivat 4.7 miljoonaa bahtia vastineeksi vaimonsa vapaudesta.

Ma Mingshan, 33, vieraili Pattayan poliisiasemalla tehdäkseen ilmoituksen eilen 20. maaliskuuta. Hän sanoi, että hänen vaimonsa, neiti Shan Qi Qiang, 33, on viety pois anonyymien sieppaajien toimesta, kun hän aikoi saada 3-vuotiaan poikansa kansainväliseen kouluun Pattayasta.

Mingshan sanoi, että epäillyt tunkeutuivat hänen vaimonsa maastoautoon Nissan Terraan ja sieppasivat hänet ajoneuvon mukana. Sitten he ottivat häneen yhteyttä WeChatin kautta ja käskivät häntä siirtämään heille miljoona yuania, joka vastaa 1 miljoonaa bahtia. Tapaus sattui Soi Chaiyaporn Pranimit 4.7:ssä Pattayalla.

Poliisi työskentelee Mingshanin kanssa yrittääkseen vapauttaa panttivangin. Kiinalainen aviomies paljasti, että sieppaajat soittivat hänelle eilen usein vaatiakseen rahaa ja pyytäen häntä maksamaan vakaalla kryptovaluutalla. Mies siirsi jo noin 500 USDT vakaata kolikkoa (noin 17,140 150,000 bahtia), kun taas epäillyt halusivat noin XNUMX XNUMX USDT.

Poliisin mukaan vaimo on turvassa, koska epäillyt antavat hänen puhua miehensä kanssa WeChatin kautta. Hänen sijaintinsa on kuitenkin edelleen tuntematon.

Kidnappauksen motiivin uskotaan liittyvän eturistiriitaan Mingshanin ja Myanmarin terveydenhuoltoalan epäiltyjen välillä. Pattayan poliisi sanoi, että kaikki osapuolet tuntevat toisensa. Uhrin auto hylättiin keskellä autiota peltoa, poliisi kertoi.

Poliisi kuulustelee uhrin aviomiestä tunnistaakseen tekijät. Siepatun vaimon etsinnät jatkuvat.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.