Kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus: Päihtyneen taksinkuljettajan väitetään törmänneen apulaispoliisitarkastajaan ja johtanut hänen kuolemaansa Bangkokin hyväntekeväisyystapahtumassa

Bangkok -

Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet raportoivat 6. huhtikuuta 00 kello 28 kuolemaan johtaneesta liikenneonnettomuudesta, jossa päihtynyt taksinkuljettaja törmäsi Bang Khenin apulaispoliisitarkastajaan, mikä johti hänen kuolemaan kävely-ja juokse hyväntekeväisyysjärjestössä. tapahtuma Phhonyothin Roadilla, Bang Khenissä, Bangkokissa.

Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan Pol. Sublt. Assada Chamniansri, Bang Khenin apulaispoliisin tarkastaja, oli kuulemma helpottanut liikennettä kävely-ja-juoksu hyväntekeväisyystapahtumassa Phahonyothin Roadilla.

Kuitenkin taksinkuljettaja, joka julkisesti tunnistettiin vain Mr. Warabutiksi, 43, väitti osuneen Poliin. Sublt. Assada joutui tajuttomaksi ja sai vakavan päähaavan. Erawan Emergency Services antoi ensiapua ennen kuin siirsi Polin kiireellisesti. Sublt. Assada Bhumibolin sairaalaan välitöntä hoitoa varten.


Valitettavasti Pol. Sublt. Bhumibol-lääkärit julistivat myöhemmin Assadan kuolleeksi. Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan poliisi teki alkoholitestin taksinkuljettajalle ja löysi hänen verijärjestelmästään yli 287 milligrammaa desilitraa kohden.

Rikoksena katsottava alkoholimäärä on veren alkoholipitoisuus, joka ylittää lain sallitun rajan 50 milligrammaa desilitrassa.

Taksinkuljettaja Warabut kertoi poliisille, että hän meni ulos juomaan alkoholijuomia ja katsomaan jalkapalloa koko yön Huai Khwangin alueella. Warabut väitti korostaneen, ettei hän ollut päihtynyt ja oli matkalla asuntoonsa aamulla. Onnettomuuspaikalla hän tajusi, että henkilö Pol. Sublt. Assada seisoi keskellä tietä, mutta hän ei kuitenkaan voinut välttää lyömistä häneen ja osui suoraan Poliin. Sublt. Assada.

Aluksi poliisi nosti syytteen DUI-rikoksista, jotka maksoivat toisen henkilön hengen. Kerrottiin, että Pol. Sublt. Assadalla oli vaimo ja neljä lasta, jotka saisivat hyvinvointia ja muita oikeuksia Bang Khenin poliisiaseman päällikön määräyksen mukaisesti.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.