Äärimmäinen lämpö saa turistit vähenemään Jomtien Beachillä

Pattaya -

Jomtien Beach Pattayalla näkee huomattavasti vähemmän turisteja Thaimaan kesälämmön voimistuessa.

Vaikka ranta houkuttelee edelleen melkoisen määrän auringonottajia, uimareita ja niitä, jotka etsivät paeta kaupungin helteistä lämpötiloja, väkijoukkoja on huomattavasti vähemmän kuin vuoden alussa, Pattaya News -toimittajat havaitsivat vieraillessaan Jomtien Beachillä huhtikuussa kello 2. 28.

Kävijämäärien lasku voi johtua useista syistä, mukaan lukien Songkranin jälkeinen lomakausi ja epäilemättä nykyinen polttava sää. Pattayalla ja Banglamungin alueella lämpötilat ovat nousseet lähes 40 celsiusasteeseen viime päivinä. Tämä on saattanut estää monia ihmisiä käymästä rannalla.

Pattaya News -toimittajat tiedustelivat rannalla sijaitsevilta rantapenkkien toimijoilta, kuinka heidän liiketoimintansa sujui. Kaikkein optimistisin sanoin, että Jomtien Beach näkee todennäköisesti hieman turistien nousun tulevan kansallisen työpäivän aikana 1. toukokuuta ja sitä seuraavina viikonloppuisin.

Toimijat olivat kuitenkin huolissaan tulotilanteestaan, joiden mukaan se riitti vain toimeentuloon. He kertoivat, että vaikka he saavat joitakin asiakkaita, nämä ihmiset ovat tyypillisesti paikallisia alueella, ulkomaalaisia ​​ja kotimaisia ​​turisteja on vain muutama.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.