Bangkokin kuvernööri torjui tuk-tukin ja taksin ylihinnoittelun: Keski-Maailman liikenneongelmat käsitelty

Bangkok -

27. huhtikuuta 2024 Chadchart Sittipunt, Bangkokin kuvernööri ja asiaankuuluvat Bangkokin valtion virastot käsittelivät tuk-tukkien ja taksien pysäköintiä Central World -ostoskeskuksen edessä Pathumwanissa Bangkokissa.

Bangkokin kuvernöörin mukaan Central Worldissä kävi päivittäin valtava määrä vierailijoita, ja useiden tuk-tukkien ja taksien kerrottiin pysäköineen ostoskeskuksen eteen noutaakseen matkustajia. Väitetään kuitenkin, että he pysäköivät tien varteen liikennettä estäen ja ottivat vain ulkomaalaisia ​​turisteja, koska he saattoivat veloittaa lisämaksua käyttämättä taksimittaria.

Tämän seurauksena tämä aiheutti liikenneruuhkia, vaikka Bangkokin hallitus oli aiemmin perustanut erityisen kaistan erityisesti takseille ja tuk tukille matkustajien poimimista varten. Bangkokin kuvernöörin mukaan kaikentyyppiset ajoneuvot saattoivat käyttää tätä erityistä kaistaa, ja niiltä kiellettiin pysäköiminen yli sopivan ajan.


Bangkokin hallitus vetosi taksi- ja tuk-tuk-kuljettajien yhteistyöhön liikenteen pitämiseksi kunnossa. Mahdollisten matkustajien tarvitsi soittaa takseja vain kolmeen nimettyyn paikkaan Keski-Maailman läheisyydessä.

Lisäksi Bangkokin hallitus koordinoi Thaimaan maaliikenneministeriön kanssa taloudellisten seuraamusten määräämistä taksi- ja tuk-tuk-kuljettajille, jotka veloittivat liikaa matkustajilta tai eivät käyttäneet taksimittaria. On myös raportoitu, että jotkin kehittyneiden maiden suurlähetystöt olivat aiemmin valittaneet rakeista ratsastavista taksipalveluista, jotka tinkivät asiakkaiden kanssa Thaimaassa, Bangkokin kuvernööri sanoi.

Tuk-tukkien ja taksien hintavalvonta oli Thaimaan maaliikenneministeriön alaisuudessa. Bangkokin hallitus oli virallisesti esitellyt tuk-tuk- ja taksimittari-ongelman maaliikenneministeriölle ratkaistakseen käynnissä olevat ongelmat sekä Thaimaan kansalaisten että ulkomaisten matkailijoiden eduksi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.