Nuori thai-amerikkalainen teini hyppää kuolemaansa Pattaya Condosta

Pattaya -

Thai-amerikkalainen teini hyppäsi kuoliaaksi asuntokompleksin 8. kerroksesta Pattayassa aikaisin perjantaiaamuna 26. huhtikuuta.

Klo 3, Pol. Luutnantti Natthathan Chantawong, Banglamungin poliisiaseman apulaistutkintatarkastaja, sai ilmoituksen asunnosta hyppääneestä henkilöstä. Poliisi on salannut asunnon nimen lisätutkimuksia varten.

Raportin saatuaan Pol. Luutnantti Natthathan sovitteli Pattayan turistipoliisin ja pelastustyöntekijöiden kanssa ennen kuin kiiruhti paikalle. Saavuttuaan 21-kerroksiseen asuntoon viranomaiset löysivät vainajan, 19-vuotiaan Yhdysvaltain kansalaisen, jonka nimi on salattu odotettaessa hänen perheensä lupaa.

Teinin uskottiin hyppääneen 8. kerroksesta ja laskeutuneen asunnon parkkipaikalle aiheuttaen hänen kuolemansa. Ruumis löydettiin sivuttain verilammikosta. Poliisi eristi alueen ja kielsi asiattomien pääsyn lähistölle.

Rouva Chulalak Saiprasat, 31, ja hänen poikaystävänsä, jotka löysivät ruumiin ensimmäisinä, kertoivat The Pattaya Newsille, että he olivat juuri lähteneet asunnosta ja kävelemässä kohti parkkipaikkaa hakemaan moottoripyöräänsä, kun he kohtasivat vainajan makaavan ruumiin. verilammikossa. He ilmoittivat välittömästi viranomaisille.

Lehdistölle puhunut taloyhtiön asukas herra B, joka halusi pysyä nimettömänä, totesi, että vainajalla ja hänen äidillään oli usein riitoja.

Vainajan nuorempi veli, joka oli näkyvästi järkyttynyt tapauksesta, kertoi, että hänen veljensä riiteli vähän ennen kuolemaan johtavaa kaatumista. Myös vainajan äiti, joka oli myös paikalla, oli surun vallassa ja totesi, että hänen pojallaan on muutama päivä tulossa opiskelumatka ulkomaille. Perheenjäsenten nimet salattiin.

Vainajan ruumis kuljetettiin sairaalaan. Poliisi tutkii tapahtumapaikkaa ja haastattelee todistajia selvittääkseen uhrin kuoleman olosuhteita.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.