US Aircraft Carrier Groupin saapumisen odotetaan lisäävän Pattayan taloutta

Pattaya -

Yhdysvaltain laivaston lentotukialus USS Theodore Roosevelt (CVN-9) ja Carrier Air Wing (CVW) 71 johtaman Carrier Strike Group 11:n saapumisen odotetaan tuovan Pattayalle merkittäviä taloudellisia etuja.

Yli 6,000 24 merimiestä kuljettava lentoyhtiön iskuryhmä on telakoitunut Laem Chabangin satamaan Chonburissa vapaa-ajan vierailulle 28.-XNUMX. huhtikuuta.

Tämä on ensimmäinen kerta vuoden 2018 jälkeen, kun USS Theodore Roosevelt vierailee Thaimaassa. Ryhmän tehtävänä on kouluttaa ja suorittaa operaatioita kumppaneiden kanssa koko Intian ja Tyynenmeren alueella.

Raporttien mukaan miehistöllä on mahdollisuus tutkia thaimaalaista pehmeää voimaa. Miehistö vieraili jo Pattayan Walking Streetillä turistipoliisin seurassa, joka esitteli heille alueen kuuluisia nähtävyyksiä. Miehistö osallistuu myös yhdyskuntapalvelutilaisuuksiin.

Monet thai-amerikkalaiset merimiehet Theodore Rooseveltillä saavat myös mahdollisuuden yhdistää perheensä.

Vierailun odotetaan tuovan Pattayalle satoja miljoonia bahtien tuloja. Pattayan yritykset saivat jo tilaisuuden tervehtiä merimiehiä, ja Pattayan ilmapiiri kuhisee jännityksestä.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.