Chaiyaphumin kuuluisia munkkeja syytetään villieläinsuojelualueen tunkeutumisesta: Phu Khiaon upseerit takavarikoivat aseita ja ruhoja todisteena

Chaiyaphum-

26. huhtikuuta 2024 Phu Khiaon villieläinten suojeluviranomaiset paljastivat julkisesti tapauksen, jossa kuuluisan Chaiyaphumin temppelin munkkiryhmä tunkeutui laittomasti Phu Khiao Wildlife Sanctuaryn alueelle.

Phu Khiaon upseerien mukaan Suomen ydinvoimalan satelliitti havaitsi 14 hotspotia metsästä Nong Bua Daengissa, Chaiyaphumissa 23. huhtikuuta. Metsänvartijat lähetettiin suorittamaan pitkän matkan partio tarkastamaan ilmoitetun alueen.

Huhtikuun 11. päivänä klo 00 metsänvartijat huomasivat ryhmän epäiltyjä, joiden kerrottiin kiipeävän alas kalliolta syvässä metsässä. Poliisit pyysivät epäiltyjen tarkastusta, mutta heidän kerrotaan yrittäneen paeta ja yhden heistä väitetään ampuneen poliisia kohti kolme kertaa.

Kun meteli oli ratkaistu, poliisi otti kiinni kaksi epäiltyä; yksi oli apulaisprovincial apott ja yksi oli neofyytti. Kuitenkin kerrottiin, että seitsemän muuta epäiltyä pääsi pakoon, mukaan lukien kolme muuta munkkia ja neljä seuraajaa. Poliisi paljasti heidän henkilöllisyytensä myöhemmin ja tutki heitä jäljittääkseen.

Aluksi poliisit takavarikoivat todisteina 22 mm:n pistoolin, hattupistoolin ja seitsemän reppua, joissa oli villieläinten ruhoja. Epäillyt saatettiin Non Maon poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Munkkien vetoomusta ei tehty heti selväksi, tai jos he kohtaisivat muita seurauksia munkkikunnalta, kuten mahdollisen viittansa riisuminen ja poistaminen.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.