Jahti syttyy liekkeihin Na Jomtienissa aiheuttaen suurta huolta, mutta ei loukkaantumisia

Na Jomtien-

Monien Jomtien Beachin sivullisten huolestuneena huvijahti syttyi tuleen Na Jomtienin lahden keskellä, minkä seurauksena paikallisviranomaiset reagoivat nopeasti. Tapaus sattui 26 noin kello 2024, kun äskettäin korjauksessa ollut Coco Yacht vei kapteenin ja teknikon järjestelmätestaukseen.

Tiimimme ottama video tulipalosta on katsottavissa täällä YouTube-kanavallamme.

Kun jahti saavutti avomerelle, liekit syttyivät moottorin pakoputkesta ja nielaisivat nopeasti aluksen. Huolimatta yrityksistä saada tulipalo hallintaan, tuli raivosi edelleen ja vaati hätäpuhelun Sattahipin vesipoliisille ja Pattayan alueelliselle satamatoimistolle. Pelastusryhmät Khet Udomsakin osa-alueesta ja Sawangrojanatham Sathan -säätiöstä lähetettiin meriministeriön ohjauksessa.

Saapuessaan pelastajat löysivät jahdin liekeissä, paksua savua leijui taivaalle ja kolme miehistön jäsentä jäi kyytiin. Pelastusveneen avulla viranomaiset taistelivat helvettiä vastaan ​​yli 30 minuuttia. Vaikka palo osoittautui itsepäiseksi, kaikki miehistön jäsenet evakuoitiin turvallisesti ilman loukkaantumisia.

Coco Yacht on erikoistunut lasikuidusta valmistettu höyrylaiva, jonka pituus on 13.25 metriä, leveys 4.10 metriä ja syvyys 2.29 metriä. Pattayan merenkulkuviranomaiset salasivat kapteenin ja miehistön jäsenten nimet lisätutkimuksen ajaksi.

Tapahtuman jälkeen Pattayan alueellinen satamavirasto kielsi väliaikaisesti veneiden käytön alueella lyhyeksi ajaksi ja kutsui Coco Yachtin tuntemattoman omistajan lisätutkimuksia varten palon syttymissyyn selvittämiseksi.

Palo näkyi useiden kilometrien päästä, mikä aiheutti suurta huolta Pattayan alueen asukkaissa, joista monet ottivat yhteyttä paikalliseen uutismediaan ja pelastuspalveluun ja pyysivät lisätietoja tapahtuneesta. Savu täytti taivaan Jomtienin ympärillä, mikä johti karvaan ja epämiellyttävän hajuun niille, jotka nauttivat rannoista tulipalon aikaan.

Tämän uutisen raportoi alun perin thai kielellä Thiwakorn Kritmanee, alueellinen kirjeenvaihtaja Pattayassa, Chonburin maakunnassa. Adam Judd käänsi ja kirjoitti sen sitten englanniksi The Pattaya Newsille.

Valokuvat Pattaya News Team.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/