Chonburi Hip Hop Duo voittaa Cheerleadingin MM-kisoissa Yhdysvalloissa

Chonburi/USA-

Thaimaan kansallinen hip hop-duo Chonburista on voittanut kultamitalin vuoden 2024 ICU Junior World and World Cheerleading -mestaruuskilpailuissa Orlandossa Floridan osavaltiossa Yhdysvalloissa.

Huhtikuun 26. päivänä 2024 maailma koki tiukan kilpailun huipentumaa, kun Chonburin maakunnan "No Stefanos Kukas" ja "Jess Ekarin Iamsiriareerat" nousivat listan kärkeen. Thaimaata edustava pari esitteli poikkeuksellista lahjakkuuttaan, ylitti maailmanlaajuisen kilpailun ja varmisti ykköspaikan.

Kansainvälisen olympiakomitean tunnustaman International Cheer Unionin järjestämässä tapahtumassa thaimaalainen kaksikko nousi voittajaksi ja syrjäytti entiset Japanin mestarit. Voitto on merkittävä virstanpylväs Thaimaan Cheer Sports Associationille (CAT), jota tukevat Thaimaan urheiluviranomainen ja National Sports Development Fund.

Boss Dance Studion johtaja Montree Mokaracharoenmongkol ilmaisi suunnattoman ylpeyden nuorten urheilijoiden saavutuksista. Viimeinen kierros, joka pidettiin klo 12 Thaimaan aikaa, päättyi Japaniin ensimmäisenä toiseksi ja Kreikalle toiseksi.

Tätä voittoa ylistetään Thaimaan maajoukkueen suurena ylpeyden aiheena, sillä he tuovat kotiin kultamitalin, mikä asettaa uuden standardin huippuosaamiselle cheerleadingin ja hip hop -tanssin maailmassa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/