Toyota testaa täysin sähköisiä Songthaewja Pattayalla

KUVA: PRPATTAYA

Pattaya -

Pattaya City sai Toyotalta 12 täysin sähköistä Songthaew-autoa, joita kutsutaan myös Baht Buseiksi, suosituksi joukkoliikennevälineeksi Thaimaassa. Tavoitteena on muuttaa kaupunki päästöttömäksi kaupungiksi.

Pattayan kaupungin pormestari Poramase Ngampiches johti seremoniaa, jossa vastaanotettiin 12 sähköistä Hilux Revo-e -lava-autoa japanilaiselta autonvalmistajalta torstaina 25. huhtikuuta. Ajoneuvot luovuttivat Surabhumi Udomwong, Toyota Motor Thailand Co:n varatoimitusjohtaja, ja Rewat Sienchin, Pattaya Transport Cooperativen puheenjohtaja.

Seremonia pidettiin Pattayan kaupungintalolla, ja sitä seurasi sähköisten Songthaews-paraati juhlistaakseen luovutusta Bali Hai Pier -laiturilla.

Pattaya City ja Toyota Motor Thailand tekivät yhteistyötä "Sustainable Zero-Emission City Prototype Project" -hankkeessa tavoitteenaan parantaa Pattayan liikenne- ja joukkoliikennejärjestelmiä puhtaan energian ajoneuvoilla. Tämä aloite on linjassa kaupungin tavoitteen kanssa saavuttaa hiilineutraalius.

12 sähköautoa käytetään julkisessa Songthaew-kokeilussa huhtikuusta 2024 joulukuuhun 2025. Ne liikennöivät Bali Hain laiturin ja Etelä-Pattayan välillä Banglamungin piiritoimistoon, ja reittiä palvelee viisi ajoneuvoa. Lippujen hinnat ovat Pattaya Transport Cooperativen mukaisia.

Kaupungin tiedotteen mukaan tämä on yksi ensimmäisistä kertoista Thaimaassa, kun sähköajoneuvot on otettu käyttöön julkisessa liikenteessä Songthaewsin muodossa. Rajoitettu testi suoritettiin aiemmin Chiang Maissa. Hankkeen tavoitteena on tasoittaa tietä täysin kestävälle julkiselle liikennejärjestelmälle Pattayalla.

KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.