Thaimaan pääministeri vaatii Gazan panttivankien vapauttamista: Yhdessä 17 johtajan kanssa vaatiessa välittömiä toimia

Kansallinen-

25. huhtikuuta 2024 Srettha Thavisin, Thaimaan pääministeri ja valtiovarainministeri, julkaisi julkisesti X:llä koskien pyyntöä panttivankien vapauttamisesta Gazassa, Palestiinassa.

Lähi-idän hämmentävästä tilanteesta Srettha piti etäkonferenssin 17 muun kansallisen johtajan kanssa, jotka pitivät kansalaisiaan vankina Gazassa, ja vaati kaikkien panttivankien välitöntä vapauttamista.

Sretthan viestin mukaan hän totesi: "Liityin tänään 17 maan johtajiin, joiden panttivankeja on jäljellä Gazassa, yhteisessä lausunnossa, jossa vaadittiin kaikkien panttivankien välitöntä vapauttamista, mukaan lukien 8 Thaimaan kansalaistamme. Pidän tätä asiaa kiireellisenä humanitaarisena ongelmana ja teen jatkossakin kaikkeni Thaimaan kansalaistemme turvallisuuden ja vapauttamisen puolesta, jotta he voivat palata kotiin mahdollisimman pian.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.