Thaimaalainen maahanmuuttaja teki hyökkäyksen siirtotyöläisiin Bangkokissa: 13 henkilöä pidätettiin laittomasta työstä

Bangkok -

26. huhtikuuta 2024 Thaimaan maahanmuuttoviranomaiset paljastivat julkisesti operaation siirtotyöläisten hävittämiseksi, joiden väitettiin kilpaillen Thaimaan paikallisten ammateista ilman lupaa Ratchathewissa, Bangkokissa.

Maahanmuuttovirkailijoiden, maahanmuuttopoliisin, Phaya Thain poliisin ja yli 20 henkilön asianomaisten virkailijoiden mukaan, jotka tiettävästi tarkastivat markkinoita Pratunamin alueella, Ratchathewissa, Bangkokissa.

Pratunamin alueen paikalliset olivat aiemmin tehneet valituksen maahanmuuttoviranomaisille tarkastaakseen markkinat, koska monet siirtotyöläiset, mukaan lukien kambodžalaiset, burmalaiset, laoslaiset ja vietnamilaiset, perustivat laittomasti tuotteita myyviä kioskeja. Kuitenkaan ei ollut thaimaalaisia ​​työnantajia, jotka olisivat valvoneet heitä.

Vastauksena valituksiin maahanmuuttoviranomaiset suorittivat markkinoiden kenttätarkastuksen. He löysivät 13 henkilöä, jotka oli jaettu kahteen ryhmään, mukaan lukien ryhmä laittomia työntekijöitä ilman työlupaa ja ryhmä työluvan saaneita työntekijöitä, jotka rikkoivat työehtoja, erityisesti laittomasti perustamassa tavarakojuja.

Maahanmuuttoviranomaisten mukaan 12 burmalaista työntekijää ja yksi laolainen saatettiin Phaya Thain poliisiasemalle jatkokäsittelyä ja karkottamista varten.

Thaimaan maahanmuuttoviranomaiset kertoivat, kuinka tärkeää on työskennellä Thaimaassa laillisin ehdoin ja ehdoin voimassa olevien asiakirjojen kanssa. Jos epäillään laitonta toimintaa siirtotyöläisten suhteen, ilmoita suoraan Thaimaan maahanmuuttoviranomaisille: 1178.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.