Pattaya Ushers 3. CISW MedCann -festivaaleilla

Pattaya - Pattayan keskusostoskeskus oli täynnä jännitystä, kun kolmas CISW MedCann -festivaali alkoi, mikä merkitsi merkittävää askelta kohti lääkekannabiksen nostamista kansainvälisten standardien tasolle.

Tapahtuman, joka kestää 25.-28. huhtikuuta, avasi Pattayan lääketieteellisen kannabiksen asiantuntija Rattanachai Suthidechanai yhdessä itäisen alueen kongressien ja näyttelyiden edistämistoimiston (TCEB) edustajien kanssa.

Avajaisiin osallistuivat CISW Holding Group Co., Ltd.:n puheenjohtaja Jacky Ong, The Old Weed Man Co., Ltd:n perustajajohtaja Suha Demirez ja Mountain Grow'n toimitusjohtaja Tommy Vo. Co., Ltd. Arvokkaat vieraat leikkaavat yhdessä nauhan, mikä symboloi festivaalin alkua, joka lupaa yhdistää lääketieteelliset innovaatiot liiketoimintamahdollisuuksiin.

Tämän vuoden CMCF 2024 -tapahtuman teemana ovat lääkekannabis, terveysmatkailu ja alan kasvavat liiketoimintanäkymät. Osallistujat voivat odottaa näkevänsä esittelyn uusista ja erikoistuotteista sekä lukuisia kiinnostavia aktiviteetteja, jotka on suunniteltu kouluttamaan ja inspiroimaan.

Festivaalin kohokohta on CISW MedCann International Seminar (CMIS), joka pidettiin 26. huhtikuuta Avani Pattaya Resortissa. Seminaarissa esiteltiin alan asiantuntijoiden perusteellisia esityksiä lääketieteellisen kannabiksen viimeisimmistä saavutuksista. Se pyrkii tarjoamaan elintärkeän alustan ammattilaisille ja yrittäjille Thaimaasta ja muualta, ja siihen osallistuvat johtavat maat, kuten Kolumbia, Yhdysvallat, Saksa, Israel ja Thaimaa.

CMCF 2024 on enemmän kuin pelkkä festivaali; se on alan johtajien, tutkijoiden ja harrastajien yhdistelmä, joka tutkii lääketieteellisen kannabiksen monitahoista maailmaa. Koulutukseen ja markkinoiden laajentamiseen keskittyvä tapahtuma katalysoi uusia mahdollisuuksia B2C-kannabisliiketoiminnalle ja asettaa Thaimaan lääketieteellisen kannabiksen innovaatioiden eturintamaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/