Ulkomaiset investoinnit kasvavat Thaimaassa: Vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä maahan tulee yli 35 miljardia bahtia, mikä luo yli 800 työpaikkaa

Kansallinen-

25. huhtikuuta 2024 Thaimaan hallituksen tiedottaja Chai Watcharong julkisti tilastot vuoden 2024 ensimmäiseltä neljännekseltä, joissa ulkomaalaiset sijoittivat Thaimaahan Thaimaan kauppaministeriön mukaan yli 35 miljardia bahtia.

Ulkomaiset investoinnit olivat tärkeä tekijä työllisyyden ja tulon luomisessa Thaimaan paikallisille. Thaimaan hallitus edisti investointeja, jotka mahdollisesti lisäsivät thaimaalaisia ​​työntekijöitä ja teollisuutta sekä kehittivät Thaimaan kilpailukykyä maailmannäyttämöllä.

Thaimaan kauppaministeriön mukaan tilastot osoittivat ulkomaisia ​​sijoittajia, jotka saivat voimassa olevan luvan perustaa liiketoimintaa Thaimaahan vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä (tammi-maaliskuussa), ja yli 178 henkilöä oli hakenut lupaa liiketoiminnan perustamiseen Thaimaassa. . Itäisen talouskäytävän (EEC) alueelle oli tiettävästi sijoittanut 53 henkilöä.

Tämän seurauksena yli 35.9 miljoonaa bahtia investoitiin liiketoimintaan ja loi yli 849 työpaikkaa thaimaalaisille henkilöille Thaimaan kauppaministeriön mukaan.

Viiden suurimman ulkomaisen sijoittajan joukossa oli 1.) 40 japanilaista yksityishenkilöä, joilla on 19.06 miljoonan bahtin investoinnit mainos- tai aurinkoenergiayrityksiin, 2.) 32 singaporelaista yksityishenkilöä 3.294 miljoonan bahtin investoinneilla terveyskuntoutuspalveluyrityksiin tai sähköiseen kaupankäyntiin, 3 .) 29 amerikkalaista henkilöä, joilla on 1.048 miljoonan bahtin investoinnit suunnittelupalvelu- tai IT-yrityksiin, 4.) 20 kiinalaista henkilöä, joilla on 2.886 miljoonan bahtin investoinnit metalli- tai ohjelmistoyrityksiin, ja 5.) 11 hongkongilaista yksityishenkilöä 1.017 miljoonalla bahtilla investointeja vähittäismyyntiyrityksiin tai ajoneuvojen osien valmistusyrityksiin.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.