Thaimaa tuhoaa 22 tonnia takavarikoituja laittomia aineita: ONCB:n toiminta varmistaa läpinäkyvän hävitysprosessin

Kansallinen-

24. huhtikuuta 2024 Pol. Kenraaliluutnantti Panurat Lakboon, Thaimaan huumevalvontalautakunnan (ONCB) viraston pääsihteeri ja asiaankuuluvat virastot järjestivät laittomien huumausaineiden tuhoamisoperaation ja takavarikoivat laittomia aineita, joiden kokonaispaino oli 22 tonnia 68 tapauksesta.

Laittomien aineiden joukossa oli 17,806.87 2,871.77 kiloa amfetamiinia, 1,371.42 41.16 kiloa metamfetamiinia, 1,200 XNUMX kiloa ketamiinia ja XNUMX kiloa heroiinia. Takavarikoitujen laittomien aineiden hävittäminen tehtiin vaarallisten jätteiden polttolaitoksella, jonka lämpötila oli korkeampi kuin XNUMX XNUMX celsiusastetta maakaasua.

Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan prosessi pystyi tuhoamaan laittomat aineet kokonaan aiheuttamatta kielteisiä vaikutuksia ympäristölle.

Aiemmin ONCB:n virkailijat tutkivat kiistanalaisen kiinteistön ja asettivat poliisivartijoita 24 tunniksi kuljetuksen aikana yksityiseen yritykseen tuhoamaan Samut Prakanin laittomat aineet.

Polton jälkeen virkailijat tarkastivat edelleen kiistanalaisen omaisuuden jäänteet lainmukaisen käsittelyn mukaisesti.

ONCB:n pääsihteerin mukaan vuoden sisällä kolmessa suuressa operaatiossa vangittiin laittomia aineita, joiden kokonaispaino oli 387 tonnia, läpinäkyvyys ja tarkastettava käsittely.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.