Lukijan postilaatikko: Kokemukseni kulkukoirien hyökkäyksestä Pattayassa

Seuraava artikkeli on Pattaya News -lukijan lähettämä. Heidän mielipiteensä ja lausuntonsa ovat täysin heidän omiaan, eivätkä välttämättä heijasta TPN Median mielipiteitä.

Kirjoitan tämän eläinten ja erityisesti koirien ystävänä.

Maanantaina 15. huhtikuuta klo 06:00 aloitin säännöllisen kävelyni Mapprachan-järven ympäri hyödyntäen kävely- ja pyöräilyreittejä, kuten olen aina tehnyt.

Järvi oli erittäin kiireinen tänä aamuna, koska se oli se, mitä pidin yleisenä vapaapäivänä Songkranin, thaimaalaisen uudenvuoden vuoksi, monet ihmiset olivat paikalla sekä pyöräilemässä että kävelemässä aikaisin välttääkseen päivän tulevan helteen.

Kuten useaan otteeseen kävelyni aikana, huomasin useita soi-koiria, joista monet ovat minulle tuttuja, kun kuljen niitä usein, jopa siinä määrin, että minulla on nimet muutamalle heistä. En ole koskaan pitänyt niitä uhkana.

Kun saavuin järven kauimpään päähän sisämaahan, jossa kaksi tietä yhtyy moottori x -radan viereen, pysähdyin tarkistamaan puhelintani, tässä vaiheessa tunsin terävää kipua jalassani, katsoin alas nähdäkseni soi-koiran upotetun. hampaat vasempaan jalkaani ja alkoivat repiä lihaa, onnistuin irrottamaan sen nopeasti, tässä vaiheessa koira yritti tulla takaisin lisää, loput laumasta noin 5-6 koiraa nyt innoissaan hälinästä nyt myös tuli aggressiiviseksi ja alkoi liikkua minua kohti uhkaavalla tavalla, minulle se oli nyt yksinkertainen tappelu tai pakene, tiedän omasta kokemuksestani, että kääntyminen ja juokseminen vain lisäisi lauman julmuutta, jolloin ne jahtaavat minua yritys saada minut alas. Se ei olisi päättynyt hyvin.

Sen sijaan valitsin taistelun, tein itseni mahdollisimman suureksi, huusin heille niin paljon kuin pystyin, etsin kepin tai aseen, jolla voisin puolustaa itseäni, mutta ketään ei ollut paikalla. Aluksi syntyi ero, kun koirat hämmästyivät reaktiostani, en toiminut tai pelännyt, olin aidosti raivoissani. Välittömän seison aikana latasin heidät ja he vetäytyivät asianmukaisesti ja alkoivat siirtyä pois.
Hyökkäys kesti yhteensä enintään muutaman minuutin.

Tarkastellessani vammat oli selvää, että tavanomaisen koiran puremiseen liittyvien injektioiden lisäksi tarvitsisin kirurgisen toimenpiteen, koska menetin paljon verta, koska haavat olivat avoimia ja nyt alttiita tulehdukselle, kaksi syvää pistohaavaa. olivat ilmeisiä haavoilla pohkeen lihakseni takaosassa. Kuvat hyökkäyksestä ovat artikkelin lopussa niille, jotka haluavat nähdä ne, mutta varoituksena ne voivat häiritä herkkiä katsojia. Katsojan harkintavaltaa suositellaan.

Nopeasti kävi selväksi, etten pystynyt kävelemään takaisin noin 4 km:n päähän kuljetuksiini jatkuvan verenhukan ja jalkani tulehduksen vuoksi. Soitin vaimolleni hakemaan minut, jotta voisin viedä minut lähimpään sairaalaan välitöntä hoitoa varten.

Useat paikalliset kävelijät ja pyöräilijät olivat kuulleet ja nähneet hyökkäyksen seuraukset. Haluaisin henkilökohtaisesti kiittää heitä huolenpidostaan ​​ja avusta siihen pisteeseen asti, että he halusivat viedä minut sairaalaan.

8 päivän kuluttua minulta on juuri poistettu tikit ja voin liikkua lievästi epämukavasti. Minulla on 3 sarjaa rabiesrokotteita, joista yksi on viimeinen 2 viikon kuluttua.

Jättäen syrjään tapauksen aiheuttaman ajan, tuskan ja kustannukset minua todella huolestuttaa, jos tämä lauma ja varmasti tämä koira hyökkää uudelleen. Seuraukset voivat olla arvaamattomia, useimmat ihmiset eivät kestä ja taistelevat, vaan juoksevat rohkaisemalla koiria aggressiivisuuteen. Jumala varjelkoon, että pieni lapsi olisi heidän seuraava uhrinsa.

Haluan tehdä selväksi, että hyökkäys minua vastaan ​​oli täysin provosoimaton ja näkymätön. Se sanoi, että sama voi tapahtua kenelle tahansa.

Hyökkäyksen jälkeen olen puhunut useiden muiden kävelijöiden ja pyöräilijöiden kanssa, jotka ovat kokeneet aggressiivisuutta tästä nimenomaisesta laumasta.

Jotain on tehtävä tämän uhan hillitsemiseksi. Kun olen 100 % kunnossa, kävelen taas alueella, tällä kertaa kannan kävelykeppiä suojaksi. Surullista mutta tarpeellista.

Ole varovainen, kun kävelet Mapprachan-järvellä. Huomio: Myös paikallisiin eläinryhmiin on oltu yhteydessä ja ne auttavat tilanteessa ja yrittävät tunnistaa erityisesti aggressiivisen koiran.

Kiitos, D.

Valokuvia tapahtumasta. Varo, ne voivat häiritä herkkiä katsojia. Katsojan harkintavaltaa suositellaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/