Kambodžalainen nainen pidätettiin 5.3 miljoonalla amfetamiinipillereillä Pathum Thanissa

Pathum Thani-

Thaimaan poliisi ja asiaankuuluvat viranomaiset ottivat 9. huhtikuuta 15 kello 24 kiinni kambodžalaisen naisen, jolla oli 2024 miljoonaa amfetamiinipilleriä talossa Nong Sueassa Pathum Thanissa.

Poliisin raportin mukaan kambodžalainen epäilty, joka on julkisesti tunnistettu rouva Saraitus Oniksi, 30-vuotias kambodžalainen, oli väitetysti sekaantunut huumekauppaverkostoon "First Klong Luang" sekä hänen thaimaalainen miehensä, joka on julkisesti tunnistettu vain Mr. Virayuth tai First.

Poliisi otti kambodžalaisen epäillyn talossa Nong Sueassa Pathum Thanissa 2.8 miljoonalla amfetamiinipillereillä sen jälkeen, kun hänen miehensä pakeni poliisin takaa-ajoa läheiseen kastelukanavaan yöllä. Poliisin kerrotaan löytäneen läheisestä autosta toisen erän 2.5 miljoonaa amfetamiinipilleriä ja 9 mm:n pistoolin.

Aiemmin poliisi on tutkinut huumekauppaa naapurimaasta, jossa pääepäilty, julkisesti tunnistettu vain ulkomailla piileskeleväksi herra Sarayuthiksi, joka oli käskenyt Virayuthin kuljettaa valtavan määrän amfetamiinia pohjoisesta Keski-Thaimaahan.

Poliisin mukaan Virayuth ja hänen vaimonsa vuokrasivat joulukuussa 2023 talon Nong Khaesta Saraburista laittomien aineiden varastointiin. Epäillyille kerrottiin kuitenkin vihjeitä, ja he siirsivät laittomat aineet taloon Nong Sueassa Pathum Thanissa jaettavaksi edelleen paikallisille.

Poliisi onnistui jäljittämään Virayuthin äskettäisen sijainnin ja jäljittämään häntä. Virayuthin kerrotaan onnistuneen aluksi pakenemaan kastelukanavaan ja jättämään vaimonsa taloon.
Poliisin kerrottiin takavarikoineen yhteensä 5.3 miljoonaa amfetamiinipilleriä, ja 2.3 miljoonaa jaettiin äskettäin muille.

Onnistunut operaatio tapahtui apulaissisäministerin Chada Thaisethin suoralla käskyllä ​​laittomien aineiden hävittämiseksi Thaimaan yhteiskunnassa tiukoilla toimenpiteillä huumekauppiaita vastaan.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.