Vapaana oleva Jomtienin kaupungin työntekijä ehkäisee mahdollisen palovaaran

Pattaya -

Nopeasti ajatteleva kaupunkityöntekijä Jomtienissa Pattayalla esti mahdollisen katastrofin, kun hän käytti sammutinta sammuttamaan ilmakaapeleista syttyneen palon maanantaina 22. huhtikuuta 2024.

Tapaus sattui illalla Soi 16:lla Keski-Pattayalla. Chalatorn Moryathai, Jomtienin alueen kaupungin työntekijä, työskenteli osa-aikatyössä moottoripyörätaksinkuljettajana, kun hän kuuli huutoja lähistöltä. Lisätutkimuksen jälkeen hän havaitsi liekit, jotka peittivät viestintäkaapeleita viiden metrin korkeudelta maanpinnasta. Mr. Chalatorn ryhtyi välittömästi toimiin huolissaan siitä, että tuli voisi levitä lähellä oleviin ilmastointikompressoreihin ja aiheuttaa räjähdyksen.

Mr. Chalatorn nappasi sammuttimen läheiseltä asukkaalta ja yritti sammuttaa liekit. Sammuttimen paine ei kuitenkaan riittänyt saavuttamaan paloa, joten hän ryntäsi palavien johtojen viereen rakennuksen toiseen kerrokseen. Sitten hän kiipesi ikkunareunukselle ja onnistui sammuttamaan palon ennen kuin se ehti levitä läheisiin koteihin.

Mr. Chalatorn sai valtavasti kiitosta yleisöltä. Häntä kehuttiin lähinnä epäitsekkyydestään, vaikka hän oli tuolloin vapaana ja työskenteli osa-aikatyössä. Ahkera laupias samarialainen antoi toimintansa ansioksi kuuden vuoden koulutuksensa ja omistautumisensa yleiseen turvallisuuteen, jonka hän juurrutti kaupungin työntekijänä.

Hänen esimiehensä kersantti-majuri Sawate Peumpool kehui herra Chalatornia hänen esimerkillisestä palvelustaan. Hän paljasti, että Mr. Chalatorn on osa Jomtienin piirin yleisen turvallisuuden tiimiä, joka koostuu 31 poliisista. He ovat vastuussa turvallisuuden ylläpitämisestä omilla alueillaan.

Pattayan kaupungin pormestarin Poramase Ngampichesin politiikan mukaisesti tiimi käy joka vuosi kertauskoulutuksen, ja sille juurrutetaan arvo avun tarpeessa olevien auttamisesta riippumatta siitä, ovatko he töissä vai eivät.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.