Väkivaltainen maastopalo nielaisi yli 400 Raita lähellä Kultaista kolmiota Chiang Raissa: Viranomaiset mobilisoivat tulipalon torjuntaan

Chiang Rai-

23. huhtikuuta 2024 Chiang Rain paikallinen media raportoi väkivaltaisesta maastopalosta, joka tuhosi yli 400 Raita lähellä Kultaista kolmiota Chiang Saenissa, Chiang Raissa.

Chiang Saenin piirihallinnon ja asiaankuuluvien virkamiesten mukaan yli 20 paloautoa lähetettiin hallitsemaan ja estämään tulipalojen leviäminen paikallisiin asuntoihin ja valtion omaisuuteen.

Ilmoitettiin, että maastopalo syttyi aamulla 22. huhtikuuta, ja palomiehet saivat sammutettua ja hillitä palon leviämistä. Maastopalot alkoivat kuitenkin levitä uudelleen iltapäivällä samana päivänä ja leviävät edelleen yli 400 Raiin.

Huhtikuun 10. päivänä klo 00 asiaankuuluvat virastot onnistuivat hillitsemään metsäpalot. Viranomaiset lähetettiin valmiustilaan estämään maastopalojen syttyminen uudelleen.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.