Sattahipin viranomaiset takavarikoivat suuren määrän Kratom-vettä

Sattahip -

Sattahipin viranomaiset takavarikoivat suuren määrän Kratom-vettä operaatiossa, joka tapahtui keskiviikkona 24. huhtikuuta 2024.

Operaatio seurasi huolestuneiden kansalaisten tekemiä valituksia siitä, että Sattahipin Phlu Ta Luangin osa-alueella oli kauppa, joka myi alaikäisille Kratom-vettä yskänsiirappiin sekoitettuna.

Tarkastuksessa viranomaiset löysivät ja takavarikoivat neljä suurta säiliötä, joissa oli yhteensä 400 litraa Kratom-vettä eri valmisteluvaiheissa, sekä lukuisia keittoastioita ja suuren määrän Kratom-lehtiä ja yskänlääkettä lattialle laitettuna. Lisäksi takavarikoitiin jo myyntiin valmistettua pullotettua Kratom-mehua, joista 47 litran pulloa, 46 puolen litran pulloa ja 11 pienempiä määriä sisältäviä pussia.

Liikkeen omistaja, jonka nimeä ei julkistettu tiedotusvälineille, pidätettiin ja hänet tuomittiin Kratom-mehun myymisestä muihin ainesosiin sekoitettuna, mistä seuraa 6 kuukaudesta 2 vuoteen vankeutta ja 5,000 20,000 - XNUMX XNUMX bahtia sakkoa.

Kratom dekriminalisoitiin vuonna 2022 Thaimaassa, mutta sen myynti, erityisesti sekamuodossa, vaatii tiukan lisenssin Thaimaan FDA:lta, jota on vaikea saada.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.