Loukkaantunut Dolphin Sparks Concern Sattahipissa

Sattahip -

Loukkaantunut delfiini havaittiin Koh Phran vesillä lähellä Laem Thianin laituria Sattahipissa, Chonburissa varhain keskiviikkoaamuna 24. huhtikuuta.

Paikalliset asukkaat hälyttivät Sawang Rojanathamtham Rescue Foundation -säätiön havaittuaan haavoittuneen, noin metrin pituisen delfiinin kamppailemassa vedessä lähellä Sattahipin laivastotukikohtaa. He uskoivat, että eläin on voinut eksyä ryhmästään ja saada vammoja jostain.

Delfiinin tila herätti huolta Sattahipin asukkaiden keskuudessa sen jälkeen, kun sen tarina julkaistiin sosiaalisessa mediassa. Useimmat ihmiset olivat huolissaan sen selviytymisestä, jos se ei saanut välitöntä apua. Alueella, jolta delfiini löydettiin, on myös laivaston aluksia ja kalastusaluksia, mikä lisää huolta delfiinien osumisesta ja kuolemasta.

Pelastusyksikön päällikkö Pichit Kliegkutan kertoi paikallisille toimittajille, että pelastusvene lähetettiin tutkimaan, ja he löysivät tuntematonta sukupuolta olevan delfiinin, jolla oli musta iho ja näkyviä haavoja muistuttavia jälkiä. Delfiini sukelsi veden alle, kun vene lähestyi, mikä tarkoittaa, että se oli pelossa ja ahdistuksessa, Pichit selitti. Tämän vuoksi joukkueen oli vaikea määrittää vammojensa tai sairautensa laajuutta lehdistön aikaan.

Wuthipong Wongin, Marine Resources Conservation Divisionin johtaja Marine and Coastal Resources Office 2:ssa, paljasti, että asiaankuuluvat virastot ja eläinlääkintäryhmä olivat jo nousseet veneeseen tutkimaan delfiiniä vammojen tai sairauden varalta keskiviikkona iltapäivällä.

Valokuvien perusteella herra Wuthipong uskoi, että delfiini on karkeahampainen delfiini, noin 1-2-vuotias. Viranomaiset seuraavat tarkasti delfiiniä ilmoitushetkellä.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.