Doraemon Run Thailand 2024 saapuu Pattayaan 11. toukokuuta

KUVA: Doraemon RUN Thailand

Pattaya -

Pattaya City isännöi yhteistyössä MCOT Plc:n kanssa "Doraemon Run Thailand 2024 by MCOT" lauantaina 11. toukokuuta 2024 Central Pattaya Beachillä.

Tapahtuman valmistelukokous pidettiin keskiviikkona 10. huhtikuuta klo 24 Pattayan kaupungintalolla. Asianomaisten viranomaisten mukaan Doraemon Run Thailand pyrkii edistämään Pattayaa urheilumatkailukohteena ja houkuttelemaan sekä kotimaisia ​​että kansainvälisiä matkailijoita. Se pyrkii myös kannustamaan kaiken ikäisten ihmisten fyysistä aktiivisuutta tämän juoksutapahtuman kautta.

MCOTin Doraemon Run Thailand 2024 on ensimmäinen laatuaan Thaimaassa, ja se järjestetään viidessä maakunnassa: Bangkokissa, Pattayassa (Chonburi), Nakhon Ratchasimassa, Phuketissa ja Chiang Maissa. Bangkok isännöi jo ensimmäisen osaottelun 24. maaliskuuta, ja Pattaya on toinen.

Pattayan Doraemon Run on 5 kilometrin hauska juoksu, joka on avoin 5–70-vuotiaille juoksijoille, sekä thaimaalaisille että kansainvälisille. Yhteensä yli 2,000 ihmistä odotetaan osallistuvan tähän ainutlaatuiseen tapahtumaan. Lähtö/maali sijoittuu Central Beachillä Activity Fieldille. Kilpailu alkaa klo 5 lauantaina 30. toukokuuta.

Suloisia Doraemon-maskotteja on saatavilla valokuvausmahdollisuuksiin koko tapahtuman ajan. Valitettavasti ilmoittautuminen on jo suljettu juoksua varten, mutta katsojat ovat tervetulleita ja tapahtuman pitäisi olla mahtava lapsille.

KUVA: Doraemon RUN Thailand
KUVA: Doraemon RUN Thailand
KUVA: Doraemon RUN Thailand
KUVA: Doraemon RUN Thailand
KUVA: Doraemon RUN Thailand
KUVA: Doraemon RUN Thailand

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.