Pattayan viranomaiset pyrkivät houkuttelemaan lisää kiinalaisia ​​turisteja Chengdusta

KUVA: PRPATTAYA

Pattaya -

Pattayan viranomaiset osallistuivat "Pattaya Roadshow to Chengdu 2024" -seminaariin 23. huhtikuuta, tavoitteenaan houkutella lisää kiinalaisia ​​vierailijoita Chengdusta.

Pattayan kaupungin, Chonburin maakunnan hallintoorganisaation ja Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) Pattayan toimiston järjestämän tapahtuman tavoitteena oli edistää Pattayan monipuolista matkailutarjontaa ja vahvistaa siteitä kiinalaisiin matkailuyrityksiin. Seminaari pidettiin Chengdussa, Kiinassa, ja siihen osallistui useita merkittäviä Thaimaan viranomaisia ​​ja kiinalaisia ​​liikemiehiä.

Rung Kanjanawiroj, TAT:n Chengdun toimiston johtaja, tarjosi thaimaalaisille liikemiehille arvokkaita näkemyksiä Kiinan nykyisestä matkailumaisemasta. Hän esitteli myös Pattayan ainutlaatuisia nähtävyyksiä ja matkailutuotteita korostaakseen kaupungin mahdollisuuksia palvella kiinalaisia ​​matkailijoita.

Witawin Tokiatrungrueang, Thaimaan pääkonsuli Chengdussa, toivotti kaikki osallistujat lämpimästi tervetulleiksi. Hän paljasti, että Pattaya Roadshow to Chengdu 2024 -seminaari kokosi yhteen 30 thaimaalaista yritystä ja yli 67 kiinalaista matkatoimistoa.

Tämä roadshow on ensimmäinen kahdesta suuresta tapahtumasta, joiden tarkoituksena on vahvistaa Pattayan läsnäoloa Kiinan markkinoilla. Toinen, "Pattaya Roadshow Kunming 2024", laajentaa entisestään Pattayan suosiota kiinalaisten matkailijoiden keskuudessa, Witawin sanoi.

KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.