Pattayan poliisi pidätti 21 burmalaista ilman passia ja viisumia

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Pattayan poliisi teki ratsian kahteen vuokrataloon Soi Kho Phailla torstaina ja pidätti 21 Burman kansalaista, jotka asuivat siellä laittomasti.

Ratsia suoritti polluutnantti Weerachai Thinkhamut, Chonburin maakunnan maahanmuuttopoliisin päällikkö yhdessä tutkijaryhmän kanssa. Ratsia tapahtui puolenpäivän aikoihin 24. huhtikuuta 2024. Se toteutettiin sen jälkeen, kun poliisi oli saanut alueen asukkailta valituksia Burman kansalaisten kovasta melusta ja häiritsemisestä.

Kyseiset kaksi taloa sijaitsevat lähellä toisiaan. Poliisi teki ratsian tiloihin ja löysi 21 Burman kansalaista (19 miestä ja 2 naista), joilla ei ollut passia tai viisumia.

Mr. Thiraphong Chonnabot, joka vuokraa huoneen yhden ratsian kohteena olevan talon naapurista, kertoi paikallisille toimittajille, että nämä ihmiset pitivät usein melua ja kävelivät ympäri yön. Hän sanoi pelkäävänsä heitä ja olevansa iloinen, että poliisi oli tehnyt ratsian taloihin.

Talojen hoitaja Somphoch Cheablam sanoi, että tuntematon omistaja oli palkannut hänet huolehtimaan taloista. Hän lisäsi, että omistaja asui Chonburissa ja oli äskettäin ostanut talot.

Talonmies jatkoi, että taloissa ei ollut ollut vuokralaisia ​​ennen COVID-19-pandemiaa, mutta hän oli hiljattain vuokrannut ne ryhmälle Burman kansalaisia, joilla oli viisumi ja passi. Mr. Somphoch laskutti heiltä 2,000 1,000 bahtia kuukaudessa ja XNUMX XNUMX bahtia. Nämä ihmiset olivat kuitenkin kutsuneet ystävänsä, joilla ei ollut laillisia asiakirjoja jäädä Thaimaahan, muuttamaan sisään. Somphoch myönsi, ettei hän voinut seurata heitä kaikkia.

Polluutnantti Weerachai sanoi, että talojen omistajalle määrätään sakko, koska hän ei ilmoittanut ulkomaalaisten läsnäolosta poliisille 24 tunnin kuluessa. Nämä ihmiset lähetetään Pattayan poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten, ja sitten heidät karkotetaan takaisin Myanmariin.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.