Pattaya-ajeluyhtiön kuljettaja pidätettiin ampumisesta aseella mereen huvin vuoksi

Pattaya -

Pattayan poliisi pidätti kyytiauton kuljettajan varhain torstaiaamuna 25. huhtikuuta, koska hän ampui aseella mereen ja pelotti lähellä olevia turisteja.

Tapaus sattui noin kello 2 Soi 36:n edessä Jomtien Beachillä. Paikalliset viranomaiset, mukaan lukien Banglamungin piirisihteeri Phonchai Sang-iad, joka epäillylle valitettavasti istui lähellä ystäviensä kanssa rannalla tapahtumahetkellä ja kuuli monia laukauksia mereen. Phonchai oli ollut alueella siviiliasuissa tarkkailemassa Banglamungin toimiston äskettäin vastaanottamia melu- ja rikosilmoituksia.

Mr. Phonchai ja muut viranomaiset juoksivat nopeasti tapahtumapaikalle ja ottivat kiinni epäillyn Thotchaphon Aunwongin, 29-vuotiaan thaimaalaisen miehen, joka työskentelee kyydinjakosovelluksessa. Viranomaiset takavarikoivat häneltä hallussaan olevan HS-9-pistoolin, kotelon ja 21 patruunaa.

Mr. Thotchaphon tunnusti omistavansa aseen ja ampuneensa sen mereen huvin vuoksi. Hän väitti myös omistavansa muita aseita kotona, mutta toi vain kyseiset rannalle lievittääkseen stressiä.

Pattayan poliisi otti epäillyn kiinni lisätutkimuksia varten. Hänen odotetaan joutuvan useisiin aseisiin liittyviin rikoksiin.

Viranomaiset totesivat, että Thotchaphonin huolimaton toiminta aiheutti suurta pelkoa turistien keskuudessa rannalla.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.