Pattaya City käyttää 30 miljoonaa bahtia uusiin siirrettäviin wc-tiloihin parantaakseen matkailua ja tapahtumia

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

Pattaya City on investoinut 30 miljoonaa bahtia kuuden uuden wc-auton ostamiseen turistien, vanhusten ja vammaisten majoittamiseen erityisesti tapahtumien aikana.

Manoch Nongyai, Pattayan apulaispormestari, ilmoitti ylpeänä aloitteesta 25. huhtikuuta 2024, kun kaupunki sai kolme kuudesta uudesta ajoneuvosta.

Hän totesi, että nämä uudet ajoneuvot lisätään nykyiseen kolmen ajoneuvon kalustoon. Aiemmin Pattaya luotti vain kolmeen vanhempaan siirrettävään wc-autoon, joista osa on ollut käytössä vuosikymmeniä. Vanhojen ajoneuvojen iso koko vaikeutti niiden pysäköimistä rajoitetuille alueille. Kasvava turistien määrä, erityisesti suurten tapahtumien aikana, vaati entisestään WC-tilojen laajentamisen tarvetta, Manoch lisäsi.

Hiljattain hankitut siirrettävät wc:t ovat kompaktin muotoilun ansiosta sopivia ahtaissa tiloissa liikkumiseen. Kahdessa kuudesta ajoneuvosta on yksiköt, jotka on tarkoitettu erityisesti vanhuksille tai vammaisille, koska ne on varustettu hydraulisilla hisseillä. He tarjoavat myös yli kuusi wc:tä molemmille sukupuolille.

Samaan aikaan neljässä muussa wc-autossa on vakioyksiköt, joissa kummassakin on kaksi vessaa miehille ja naisille. Kaupunki on investoinut hankkeeseen yli 30 miljoonaa bahtia, Manoch totesi.

Toistaiseksi kaupunki sijoittaa saamansa kolme kuorma-autoa Walking Streetille, Pattaya Cityn vesipumppuaseman lähellä olevalle alueelle ja Central Beachille, kun tapahtumia ei tapahdu.

Apulaispormestari Manoch uskoo, että kaupunki saa loput kolme wc-autoa toukokuussa 2024. Hän odotti, että aloite parantaa merkittävästi turistien ja asukkaiden vessassa pääsyä Jomtienin ja Pattayan rannoilla.

Kuvien luotto Sophon Cable TV.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.