Chiang Main hieronnan omistaja pidätettiin väitetystä alaikäisten prostituutiosta

Chiang Mai-

23. huhtikuuta 2024 Mueang Chiang Main poliisi ja asiaankuuluvat virastot aloittivat tarkastuksen Mueang Chiang Maissa sijaitsevassa hierontaliikkeessä saatuaan selville, että kaupassa väitettiin olevan alle 18-vuotiaita alaikäisiä, jotka tarjosivat seksuaalipalveluja asiakkaille.

Poliisin raportin mukaan hierontaliikkeen omistaja, joka on julkisesti tunnistettu rouvaksi Natthanaree Puangmala, 21, tarjosi salaa seksipalveluita asiakkaille, jotka käyttivät hierontapalveluja yhteensä 3,000 18 bahtilla. Kaupassa oli kuitenkin paljon alle XNUMX-vuotiaita alaikäisiä.

Poliisin lisätutkinnassa selvisi, että kaupalla oli talouslista, jonka kerrottiin maksaneen lahjuksia useille valtion virkamiehille yhteensä 20,000 XNUMX bahtia kuukaudessa.
Poliisi pelasti kuusi alaikäistä uhria ennen kuin saattoi heidät kuulusteluihin Thaimaan monitieteisten virastojen valvonnassa ja auttoi heitä sen mukaisesti.

Aluksi poliisi otti Mueang Chiang Main poliisiaseman hierontaliikkeen omistajan kiinni lisäkuulusteluja varten ja takavarikoi tietokonelaitteet ja CCTV:t todisteina. Liikkeen omistajaa uhkasi oikeuskäsittely laittomasta prostituutiosta ja terveydenhuoltolaitoksen toiminnasta ilman voimassa olevaa lupaa.

Poliisit paljastivat julkisesti, että tutkintaryhmä oli seurannut tätä hierontakauppaa jonkin aikaa, koska se muutti usein välttääkseen poliisin pidätyksen. Siihen asti poliisit tutkivat tapausta ja löysivät johtolankoja, jotka johtivat tähän onnistuneeseen operaatioon ja pelastivat alaikäiset uhrit.

Lisätutkintaa odotetaan myös väitetyistä lahjuksia ottaneista valtion virkamiehistä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.