USS Theodore Roosevelt ja Carrier Strike Group NINE saapuvat Thaimaahan

KUVA: 2. luokan upseeri Andrew Benvie

LEHDISTÖTIEDOTE:

Laem Chabang, Thaimaa – 24. huhtikuuta 2024: Carrier Strike Group Nine (CSG-9), sen lippulaiva USS Theodore Roosevelt (CVN 71) ja alukseen noussut Carrier Air Wing (CVW) 11 saapuivat Laem Chabangiin säännölliselle satamavierailulle 24. huhtikuuta. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Theodore Roosevelt on vieraillut Thaimaassa vuodesta 2018.

Srirachassa Thaimaassa samaan aikaan vierailevien Destroyer Squadron (DESRON) 23:n aluksia ovat USS Russell (DDG 59), USS Daniel K. Inouye (DDG118), USS Halsey (DDG 97) ja USS Howard (DDG 83).

"Olemme kiitollisia thaimaalaisille heidän vieraanvaraisuudestaan ​​toivottaessa iskuryhmämme tervetulleeksi tälle satamavierailulle", sanoi Carrier Strike Group Nine:n komentaja Christopher Alexander. "Tämän lähetyksen aikana meillä on ollut useita tilaisuuksia tavata, harjoitella ja toimia liittolaisten ja kumppaneiden kanssa eri puolilla aluetta, ja odotamme tätä mahdollisuutta vahvistaa pitkäaikaista ystävyyttä Yhdysvaltain laivaston ja Thaimaan välillä."

Kun USS Theodore Roosevelt ja muut CSG-9-alukset ovat telakoituna satamassa, miehistön jäsenillä on mahdollisuus tutustua maahan ja nauttia Thaimaan rikkaasta kulttuurisesta pehmeästä voimasta. Aluksella järjestetään myös useita yhdyskuntapalvelutilaisuuksia, ja useilla Theodore Rooseveltin miehistön thai-amerikkalaisilla jäsenillä on myös mahdollisuus palata perheeseen.

"USS Theodore Rooseveltin merimiehillä on kunnia palata Thaimaan suureen kansakuntaan niin pitkän poissaolon jälkeen", sanoi kapteeni Brian Schrum, USS Theodore Rooseveltin komentaja. "Miehistömme odottaa innolla pääsevänsä tutustumaan Thaimaan rikkaaseen historiaan ja rakentamaan kestäviä ystävyyssuhteita täällä ollessaan, ja kiitämme thaimaalaisia ​​heidän ystävällisyydestään ja vieraanvaraisuudestaan, joka toivotti meidät tervetulleeksi."

Carrier Strike Group Nine lähti San Diegosta säännölliseen käyttöön läntiselle Tyynellemerelle 12. tammikuuta tukeakseen vapaata ja avointa Intian ja Tyynenmeren aluetta.

CSG-9 on laivojen ja lentokoneiden monikäyttöinen ryhmä, joka pystyy suorittamaan monenlaisia ​​tehtäviä ympäri maailmaa taistelutehtävistä humanitaariseen apuun ja katastrofiavuun. Lottoryhmä koostuu CSG-9-henkilöstöstä, Destroyer Squadron (DESRON) 23 henkilöstä, USS Theodore Roosevelt (CVN) 71, Carrier Air Wing (CVW) 11 ja DESRON 23 alukset; USS Russell (DDG 59), USS Daniel K. Inouye (DDG118) ja USS Halsey (DDG 97).

Lisätietoja Theodore Rooseveltista on osoitteessa www.dvidshub.net/yksikkö/COMCARSTRKGRU-9. Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/usstheodorerOOSevELT; Instagram: www.stagrolen.com/usstheodorerOOSevELT.

Huomaa, että USS Theodore Rooseveltille ei ole julkista pääsyä tai kierroksia. Jos sinulla on kysyttävää vierailusta, lähetä sähköpostia PressBKK@state.gov.

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.