Suvarnabhumi nousi 10 paikkaa 58:ksi maailman parhaiden lentokenttien joukossa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Skytrax-sivusto on julkaissut tuoreen raportin vuoden 2024 maailman parhaista lentokentistä. Thaimaan Suvarnabhumin lentokenttä on sijalla 58 ja nousi kymmenen paikkaa viime vuodesta.

Don Mueang International Airport on tunnustettu kymmenenneksi maailman parhaiden halpalentoyhtiöiden terminaaleissa. Sijoitukset määritettiin lentomatkustajien tyytyväisyyden perusteella eri puolilla maailmaa 2023-2024 World Airport Survey -tutkimuksessa.

Airports of Thailand (AOT) on ottanut AOT:n lentoasemilla käyttöön teknologioita ja automaattisia järjestelmiä, kuten Common Use Passenger Processing System -järjestelmän, joka parantaa lähtöselvityspisteiden palvelua, Common Use Bag Drop (CUBD), Self-boarding Portti ja matkustajien vahvistusjärjestelmä. Muutto on osa hallituksen pyrkimystä nostaa Thaimaan lentokentät maailman 50 parhaan joukkoon vuodessa ja 20 parhaan joukkoon viidessä vuodessa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.