Virusvideo näyttää taksin iskevän jalankulkijan Bangkokin risteyksessä: julkinen meininki sytyttää keskustelun liikenneturvallisuuslaeista

Bangkok -

Thaimaalaiset sosiaalisen median käyttäjät julkaisivat 23. huhtikuuta 2024 videon, jossa jalankulkija joutui taksin alle ylittäessään laillisesti tien risteyksessä Asiatique The Riverfrontin edustalla Bang Kho Laemissa Bangkokissa.

Vastauksena virusvideoon onnettomuudesta Wat Phraya Krain poliisiviranomaiset paljastivat julkisesti tapauksen yksityiskohdat, jotka poliisit saivat onnettomuusraportin kautta kello 1 36. huhtikuuta.

Hätäpalvelut ja poliisit lähetettiin onnettomuuspaikalle, ja he löysivät taksinkuljettajan, joka on julkisesti tunnistettu vain Mr. Patsathiksi, 58, ja uhrin, joka on julkisesti tunnistettu vain Mr. Thanatiksi, 44.

Poliisiraportin mukaan taksinkuljettaja kertoi poliisille, että hän oli matkalla ulospäin Charoen Krung -tietä pitkin ja ajoi ohitusvalon ohi Asiatique The Riverfrontin edessä. Tämän seurauksena jalankulkija Thanat törmäsi suoraan taksiin ja loukkaantui.

Videolla näkyy kymmenkunta jalankulkijaa, jotka odottavat tien ylittämistä. Thaimaan nettimiehet kritisoivat Thaimaan lakeja tieliikenteen rikkojia vastaan ​​sanomalla, että rangaistus oli liian lievä, joten kukaan ei noudattanut tiukasti liikennelakeja, TPN huomautti.

Eensiapupalveluiden kerrottiin siirtäneen Thanatin läheiseen sairaalaan välitöntä hoitoa varten. Poliisi keräsi sitten todisteita paikalliselta CCTV:ltä jatkokäsittelyä varten.

Aluksi taksinkuljettajan kerrottiin tunnustaneen rikkomuksensa, ennen kuin hänet kirjattiin todisteeksi päivittäiseen päiväkirjaan. Poliisi odotti tapauksen todisteena lääkäreiltä turvassa olleen uhrin ruumiintutkimusta ennen kuin ryhtyi oikeustoimiin taksinkuljettajaa vastaan.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.