Pattayan moottoripyörätaksinkuljettaja pidätettiin kiinalaisen turistin laukun sieppauksesta teeskenneltyään auttavansa

Pattaya -

Pattayan poliisi pidätti moottoripyörätaksin kuljettajan, joka teeskenteli tarjoavansa apua onnettomuuteen joutuneelle kiinalaiselle turistille, ennen kuin nappasi tämän laukun.

Pidätys tehtiin 21. huhtikuuta epäillyn vuokrahuoneessa Pattayassa sen jälkeen, kun poliisi jäljitti thaimaalaisen miehen, joka tunnistettiin vain Natthakarniksi, 23, jonka uskottiin varastaneen laukun kiinalaiselta naiselta.

Tapaus sattui kiinalaisen naisen käydessä neuvotteluja toisen kuljettajan kanssa pienestä moottoripyöräonnettomuudesta. Todistaessaan tilannetta, Natthakarn, moottoripyörätaksin kuljettaja, ajoi uhrin luokse ja teeskenteli tarjoavansa hänelle apua asian ratkaisemisessa. Kuitenkin, kun turisti oli hajamielinen, hän nappasi nopeasti hänen laukkunsa ja kiipesi moottoripyörällään.

Kiinalainen turisti ilmoitti rikoksesta välittömästi Pattayan poliisiasemalle. Poliisit tarkastelivat sitten CCTV-materiaalia eri paikoista epäillyn pakoreitin varrella, ennen kuin he saivat positiivisesti selville Mr. Natthakarnin olinpaikan vuokrahuoneessa lähellä Pattaya Center Night Plazaa.

Epäillyn kiinnioton yhteydessä poliisi löysi useita esineitä, mukaan lukien rikoksessa käytetyn moottoripyörän, varastetun kermanvärisen olkalaukun, uhrin matkapuhelimen, 10,000 XNUMX bahtia käteistä sekä ryöstön aikana käyttämän vaatteet.

Natthakarn otettiin kiinni ja luovutettiin tutkintaviranomaisille jatkokäsittelyä varten.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.