Pattaya isännöi IKF World Beach Korfball -mestaruuskilpailuja 26.-28

Pattaya -

Jännittävä IKF World Beach Korfball Championship 2024 saapuu Pattayalle 26.-28.

Tämä Pattayan kaupungin ja Thaimaan Korfball Associationin yhdessä järjestämä arvostettu kansainvälinen turnaus kokoaa yhteen 18 joukkuetta ympäri maailmaa kilpailemaan halutusta maailmanmestarin tittelistä. Toiminta etenee luonnonkauniilla Jomtien Beachillä, The Now -hotellin edessä lähellä Soi 12:ta.

Lukuisat urheilijat 18 eri puolilta maailmaa osallistuvat mestaruuskilpailuihin, mukaan lukien Australia, Belgia, Kiina, Tšekki, Hongkong Kiina, Unkari, Intia, Japani, Macao, Alankomaat, Puola, Portugali, Skotlanti, Singapore, Thaimaa ja kiina Taipei, Yhdysvallat ja Malesia.

IKF World Beach Korfball Championship 2024 on tärkeä karsintatapahtuma World Games 2025 -kisoihin, jotka pidetään Chengdussa, Kiinassa. Turnauksen 10 parasta joukkuetta varmistavat paikkansa tässä turnauksessa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.