Bangkok ja Chiang Mai nimettiin parhaiden Aasian kaupunkien joukkoon ulkomaalaisille

LEHDISTÖTIEDOTE:

Kieltenoppimisen verkkokauppapaikka on julkaissut sijoituksensa kymmenen parhaan kaupungin joukkoon Aasiaan vuonna 2024 muuttaville ulkomaalaisille. Kaksi Thaimaan kaupunkia, mukaan lukien Bangkok ja Chiang Mai, sai tunnustusta heidän joukossaan.

Toiseksi sijoittuva verkkosivusto kuvailee Bangkokia kaupungiksi, jolla on korkein palautusprosentti kaikista analysoiduista Aasian kaupungeista. Eloisasta katuruoasta upeisiin temppeleihin Bangkok on täynnä kulttuuria ja mahdollisuuksia muuttajille. Bangkokin elinkustannukset ovat myös yli puolittuneet viimeisten parin vuoden aikana, 2,715 2022 dollarista vuonna 1,048 2024 665 dollariin vuonna XNUMX. Viidennellä sijalla on Chiang Mai, jonka kuukausittaiset elinkustannukset ovat XNUMX dollaria.

Preplyn analyysin mukaan kymmenen parasta kaupunkia ulkomaalaisille ovat Singapore, Bangkok, Dubai, Penang, Chiang Mai, Kuala Lumpur, Soul, Abu Dhabi, Tokio ja Taipei.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.