Varkaat jäivät kiinni varastamasta virtakaapeleita Pattayan alueella juhlimaan syntymäpäivää ja ostamaan huumeita

Pattaya -

Paikalliset saivat kaksi varasta kiinni Huay Yaissa Chonburissa yrittäessään varastaa virtakaapeleita. Yksi epäillyistä myönsi tehneensä teon saadakseen rahaa syntymäpäiväjuhlaan ja huumeiden käyttöön.

Tapaus sattui Soi Khao Makok 10:n lähellä Huai Chak Nokin tekojärven läheisyydessä klo 02 06. Epäillyt saivat kiinni joukko kyllästyneitä paikallisia ja rakennustyöläisiä, jotka päättivät ryhtyä asioihin omiin käsiinsä, kun he ovat kärsineet toistuvista sähkökatkoksista kaapelivarkauksien vuoksi.

Erään paikallisen asukkaan Rattanaphon Sathianuchikanonin mukaan hän ja muut asettivat väijytyksen metsään, jossa varkaudet yleensä tapahtuivat. He odottivat kärsivällisesti useita päiviä, että syylliset iskevät uudelleen, kunnes heidän ponnistelunsa tuottivat tulosta, kun he huomasivat kolme henkilöä, jotka yrittivät kaivaa esiin ja varastaa hiljattain asennettuja maanalaisia ​​kaapeleita aikaisin tänä aamuna.

Paikalliset ja työntekijät nousivat nopeasti piilopaikoistaan ​​ja piirittivät varkaat. Kaksi epäillyistä saatiin onnistuneesti kiinni, kun taas kolmas onnistui pakenemaan pimeyden varjossa. Pidätetyiksi epäillyiksi tunnistettiin 30-vuotias Buntharik Sibot ja 32-vuotias Kambodžan kansalainen Mr. Kia. Heidät luovutettiin Huay Yain poliisille lisätutkimuksia varten.

Poliisi uskoi, että varkausrenkaaseen saattaa liittyä enemmän henkilöitä tarkastettuaan epäiltyjen puhelimet. Eräs epäillyistä kertoi, että hänen syntymäpäivänsä on huomenna, ja hän aikoi myydä varastetut kaapelit juhlimaan sitä ja ostaa laittomia huumeita.


Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.