Pattaya tekee suuria suunnitelmia Pride-kuukauden tapahtumille kesäkuussa

Pattaya-Pattayan kaupungintalolla pidetyssä merkittävässä kokouksessa pormestari Poramese Ngampiches ilmaisi täyden tukensa LGBTQI+-yhteisölle, kun Pattaya Community Pride 2024 -tapahtuman suunnitelmista keskusteltiin ja ne pantiin liikkeelle.

Iltapäivällä pidettyyn kokoukseen pormestari toivotti tervetulleeksi SWING Service Employees Foundationin johtajan Surang Chanyamin ja muita avainhenkilöitä hahmottamaan tapahtuman visiota. Kokoukseen osallistuivat myös kaupunginjohtajan sihteeri Phumphiphat Kamonnat, sairaanhoitaja Naanya Chandrakasat, jolla on asiantuntemusta sairauksien ehkäisystä, sekä kansanterveys- ja ympäristöministeriön virkamiehet.

8. kesäkuuta 2024 järjestettävä Pattaya Community Pride -tapahtuma pyrkii juhlimaan ihmisoikeuksia, seksuaalista tasa-arvoa ja monimuotoisuuden henkeä. Läheisestä viehättävästä rannastaan ​​tunnettu Jomtien Complex -alue toimii tämän eloisan juhlan taustana. Mukaan odotetaan edustajia eri valtioilta ja yksityisiltä sektoreilta, mukaan lukien yrittäjät, kaupat, kerhot, yhdistykset ja järjestöt.

Pormestari Poramese korosti Pattayan rikasta kulttuuritaustaa ja totesi: "Pattaya on monimuotoisuuden kaupunki, jossa asuu sopusointuisesti rinnakkain asuvia eri kansallisuuksia ja kulttuureja edustavia kansalaisia ​​ja turisteja. Olemme ylpeitä voidessamme tukea ja isännöidä Pattaya Community Pride 2024 -tapahtumaa, joka osoittaa kaupunkimme sitoutumisen kaikkien sukupuolten ja ikäryhmien osallistamiseen.

Tapahtumaa valmistautuessaan rouva Naanya Chandrakasat koordinoi SWING-säätiön kanssa varmistaakseen paikan sopivuuden ja mahdollisimman vähäisen häiriön asukkaille ja matkailijoille. Yksityiskohtien viimeistelemiseksi on tarkoitus järjestää seurantakokous, jossa korostetaan Pattayan omistautumista kutsuvan ympäristön luomiseen kaikille.

Tämä aloite on osoitus Pattayan jatkuvista ponnisteluista matkailun ja urheilun edistämiseksi samalla kun puolustaa osallistavampaa ja monipuolisempaa yhteisöä.

Neiti Kwanjai Suetrongin alkuperäinen thai-raportti Pattaya PR:sta

Englanninkielinen raportti: Adam Judd
Valokuvaus: Mr. Somprasong Phochanaphan
PR-osasto, hallintoosasto
Matkailu- ja urheilutoimisto

-

Lisätietoja Pattayan aloitteista ja tapahtumista saat seuraamalla hashtageja: #PrPattaya, #PattayaCity, #SportsCity, #SportsTourism, #AmazingThailand, #PattayaCommunityPride2024, #PattayaConnext, #BetterPattaya, #BetterYourinEveryday,DestEveryday,Dests

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/