Songkran Splashing Sparks taistelee Pattaya Win -kuljettajan ja intialaisen turistin välillä

KUVA: Siamrath

Pattaya -

Moottoripyörätaksinkuljettaja, joka tunnetaan Thaimaassa paremmin nimellä "Voit", taisteli intialaisen turistin kanssa Pattayalla viime viikon torstaina sen jälkeen, kun kuljettajan 7-vuotias poika roiskui vettä turistia kohti ja suututti hänet.

Jännittynyt kohtaaminen tapahtui Pattaya Second Roadilla, joka johtaa Khao Phra Tamnakiin noin kello 7 18. Videolle tallennettu tapaus osoitti thaimaalaisen kuljettajan jahtaavan ja kohtaavan intialaista syntyperää olevaa turistia Songkran-juhlien aikana.

Videolla kuvattiin myös kuljettajan yrittävän iskeä turistia. Onneksi tapaus päättyi, kun sivulliset puuttuivat asiaan ja erottivat osapuolet. Erimielisyys levisi sitten viruksena sosiaalisessa mediassa, ja useimmat nettikäyttäjät kritisoivat moottoripyörätaksinkuljettajaa Pattayan maineen vahingoittamisesta vierailijaa vahingoittamalla.

Tapahtuman jälkeen videoleikkeen Win-kuljettaja, jonka nimi paljastettiin vain Mr. Boom, antoi haastattelun paikalliselle medialle puolustaen tekojaan. 34-vuotias mies väitti, ettei hän hyökännyt turistin kimppuun, vaan itse asiassa vain suojeli poikaansa turisteilta.

Mr. Boom selitti, että hänen 7-vuotias poikansa leikki vettä lähellä, kun poika roiskui vettä ohikulkevan turistin päälle. Tämä raivostutti miehen, jonka väitettiin sitten yrittäneen tarttua poikansa käsivarteen, mikä sai hänet sekaantumaan ja jahtaamaan turistia, kuten minuutin pituisilta videoilta näkyy.

Boom pahoitteli tapausta, mutta sanoi, ettei hän pyytäisi anteeksi lapsensa puolustamista. Hän totesi myös, että turisti ei ymmärtänyt, että vesiroiskeet olivat suuri osa Songkranista.

Lehdistön aikaan intialainen turisti ei ole tehnyt virallista valitusta. Pattayan poliisi on kuitenkin huomioinut tapauksen ja tutkii asiaa edelleen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, Langattai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.