Poliisiauto kaatui Loeissa: henkisesti sairas pidätetty tarttui ohjauspyörään, yksi kuoli, kolme loukkaantui

Loei-

21. huhtikuuta 2024 Pha Khaon poliisit saivat paikallisilta ilmoituksen, että partiopoliisin kuorma-auto kaatui Nong Tana-Non Somboon Roadilla, Pha Khaossa, Loeissa, aiheuttaen kolme loukkaantumista ja yhden uhrin.

Pha Khaon hätäpalvelut ja poliisit lähetettiin onnettomuuspaikalle, ja he löysivät Pha Khaon partiopoliisin kuorma-auton kaatuneen tien varresta ja törmänneen moniin puihin. Raportin mukaan kolme poliisia pystyi ryömimään kaatuneesta poliisiautosta ja yksi poliisi oli edelleen jumissa sisällä.

Pelastusryhmät yrittivät pelastaa jäljellä olevan poliisin kuorma-autosta, mutta poliisi todettiin myöhemmin kuolleeksi tapahtumapaikalla.
Poliisin raportin mukaan Pha Khaon poliisit saivat aiemmin paikallisilta ilmoituksen, että mielisairas mies käyttäytyi epänormaalisti. Neljä partiopoliisia meni sitten hakemaan mielisairautta sairaalaan saadakseen lääkärinhoitoa erityisessä psykiatrisessa laitoksessa.

Matkalla psykiatriseen sairaalaan ilmoitettiin, että mielisairas tarttui äkillisesti poliisiauton ohjauspyörään ja käänsi sen, jolloin rekka menetti hallinnan ja kaatui tien reunaan, poliisin mukaan.

Aluksi poliisi lähetti mielisairaan Pha Khaon sairaalaan laittomien aineiden varalta, mutta tulos oli negatiivinen. Ei ollut enempää tietoa siitä, nostettaisiinko mielisairaaseen syytteeseen tapauksen johdosta. Tuntematon mielisairas ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.